Görüş Bildir
Haberler
"Aldığımız Derece Ortada, Bu Kadroyla Bunu Pek Çok Antrenör Yapabilir"

"Aldığımız Derece Ortada, Bu Kadroyla Bunu Pek Çok Antrenör Yapabilir"

Batuhan
05.06.2015 - 11:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, eşyalarını toplayıp Bursa’dan ayrılan teknik direktör Şenol Güneş ve Fenerbahçe ile anlaştığı söylenen Fernandao ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Bölükbaşı, yerel bir internet sitesindeki açıklamalarında, final maçında Türkiye Kupası'nı Galatasaray’a kaptırdıkları için o günden beri gözüne uyku girmediğini söyledi. Eldeki futbolcuları tutabilmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Bölükbaşı, çıkan haberlere itibar edilmemesini istedi.

'BAKAMBU PENALTI KULLANSAYDI FERNANDAO’YU GEÇERDİ'

Şener ve Fernandao’nun Fenerbahçe’ye gideceği yönündeki haberleri değerlendiren Bölükbaşı, 'Şener abisi ile birlikte Bursaspor'da kalacaklarına dair bana söz verdi. Bu sözü tutup tutmamak onların bileceği iş. Bizler karşımızdakini kendimiz gibi biliriz.' diyerek, şöyle devam etti:

'Fernandao'nun maliyeti ve katkısı ortada, penaltıları Bakambu kullansa gol sayısı Fernandao’dan daha fazla olacaktı. Eğer gitmek isteyen varsa zorla tutamayız. Bu durumda bize düşen daha iyilerini bulmaktır. Emin olun daha genç ve iyi isimleri tespit ettik. Yani gidecek olanların yerlerine adamlarımız hazır, maliyetleri de şu anki kadromuzdaki oyunculardan fazla değil.'

'BU KADROYLA BUNU PEK ÇOK ANTRENÖR YAPARDI'

'Eğer bu seneden daha iyi bir kadro kurmazsam bırakırım' diyen Başkan Recep Bölükbaşı, Şenol Güneş için yaptığı değerlendirmede de 'Şenol Hoca ile de devam etme arzusundayız. Ama ayrılmak isterse yapacak bir şey yok. Tabii ki alternatifleri değerlendiririz. Ertuğrul Sağlam ismi geçiyor. Böyle bir düşüncemiz ve dolayısıyla görüşmemiz yok. Bu sene aldığımız derece ortada. Bu kadroyla bunu pek çok antrenör yapabilir.' diyerek sözlerini tamamladı.

Cihan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0