Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Ses Kaydına İlk Yorum: 'Namussuzluk, Alçaklık'

Erdoğan'dan Ses Kaydına İlk Yorum: 'Namussuzluk, Alçaklık'

Fatih UZUN
27.03.2014 - 17:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan'dan Ses Kaydına İlk Yorum: Namussuzluk, Alçaklık

Diyarbakır mitinginde konuşan Erdoğan, Suriye planını masaya yatırıldığı ses kaydının sızdırılmasıyla ilgili 'Namussuzluktur, alçaklıktır' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, konuşmasında YouTube’da yayınlanan ses kaydıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

'NAMUSSUZLUKTUR, ALÇAKLIKTIR'

Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı Ahmet Davutoğlu, Bakanlık Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’in arasında geçen ve Türkiye'nin Suriye planının masaya yatırdığı iddia edilen görüşmenin ses kayıtlarının internete düşmesine çok sert çıktı. Erdoğan 'Bakın bugün Youtube yine bir şey düşürdüler. Dışişleri Bakanlığı'nda ulusal güvenliğimizle ilgili bir görüşme yapılıyor. Ve bu görüşmeyi bile Youtube yüklüyorlar. Bu ahlaksızlıktır. Bu adiliktir. Bu alçaklıktır, bu namussuzluktur. Bunların inine gireceğiz. Daha ne olacak. Şu hale bak ya! Bu kadar önemli bir görüşmeyi ortam dinlemesi yaparak sen kime servis ediyorsun' dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

Diyarbakır, kardeşim yol arkadaşım kader arkadaşı Diyarbakır… Şen olasın var olasın Diyarbakır. Sizleri kalpten selamlıyorum. Sana sonsuz şükranlarımı sunuyorum Diyarbakır. Bugün bir başka coşku var Diyarbakır'da. Demokrasiye sahip çıktığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Mili iradeye sahip çıktığınız için Türkiye'de oynanan oyunu gördüğünüz buna karşı çıktığınız için sizlere teşekkür ediyorum.

'OYNANAN OYUNU GÖRDÜNÜZ'

Sesimizde bir rahatsızlık var. Bu can bu bedende oldukça durmak yok yola devam diyoruz. 30 Mart seçimleri Türkiye için demokrasimiz için en çok Diyarbakır için hayırlara vesile olsun. Sizler tuzağı gördüğünüz, çirkinliği gördünüz, oynanan oyunu gördünüz. Ama siz eğilmeden bükülmeden sapa sağlam dimdik Türkiye’nin yanında milletin yanında kardeşin yanında durdunuz. Kısa ifadelerle sizle şöyle bugün 30 Mart ile ilgili ifadelerimi çok açık söyleyeceğim.

'4 AY ÖNCE TARİHİ BİR GÜN YAŞADIK'

Siz direndiniz taviz vermediniz. Bu kardeşiniz yanında durduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Diyarbakır’a da yakışan bu. 4 ay önce 16 Kasım’da Diyarbakır’a geldik. Tarihi bir gün yaşadık. Diyarbakır’da sizlere seslendim. Ne dediler. Ağlama kardeş ağlama dediler… Diyarbakır o gün yine ağladı. Ama sevinçten umuttan ağladı.

Diyarbakır ile birlikte Trabzon Antalya İzmir ağladı. Diyarbakır ile birlikte Ankara, Erzurum İstanbul ağladı. Erbil sevinç gözyaşları döktü. Bu umut veriri manzaranın ardında ne yaptıklarını sizler de gördünüz.

'DİYARBAKIR'A 14 KATRİLYON YATIRIM YAPTIK'

Göreve geldikten sonra Diyarbakır’a 14 katrilyon yatırım yaptık. Neden bizden öncekiler yapmadı. Yıllardır burada BDP belediyesi var. Soruyorum eyyy Diyarbakır burada BDP belediyesi olarak size hangi hizmeti verdiler. Ben Diyarbakırlı kardeşlerime sesleniyorum Kürt, Zaza Arap kardeşlerimi sesleniyorum. Siz oyunuzu eserlere mi vereceksiniz yoksa ideolojiye mi vereceksiniz.

  • haberler.com
Kaynak: http://www.haberler.com/erdogan-dan-s...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0