Görüş Bildir
Haberler
"Akıllı Bere" ile Telefon Görüşmesi Yapmak Mümkün

"Akıllı Bere" ile Telefon Görüşmesi Yapmak Mümkün

Batuhan
30.11.2015 - 16:06

Akıllı bereler sayesinde ellerinizi cebinizden çıkartmadan müzik dinlemek ve telefon görüşmeleri yapmak mümkün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

“Giyilebilir teknoloji” kapsamındaki ürünler, hayatımızın her alanında bize eşlik etmeye devam ediyor. Akıllı saatler, akıllı bileklikler ve VR teknolojisine sahip “akıllı gözlükler” derken artık soğuktan korunmak amacıyla kullanılan bereler de akıllandı!

Hazırlanan akıllı bereler, Bluetooth teknolojisi sayesinde akıllı telefon ya da tabletlerle bağlantı kurarak; kullanılabiliyor. Akıllı berelerin ana çıkış noktası, telefonla görüşme sırasında kullanıcının elini cebinden çıkartmak zorunda olması diyebiliriz. Akıllı bereler bu devri kapatıyor ve az önce de bahsettiğimiz şekilde Bluetooth bağlantısı aracılığıyla telefonla görüşmenizi sağlıyor. Bere içerisine özel olarak yerleştirilen hoparlör ve mikrofonlarla birlikte görüşme gerçekleştirilirken aynı zamanda bu teknoloji sayesinde telefon ya da tabletten müzik de dinlenebiliyor.

Ayrıca berelere ses kısma / ses açma düğmeleri de entegre edilmiş. Böylece görüşmelerde yeterli gelmezse ses şiddeti artırılabiliyor. Elbette bu berelerin şarj edilmesi gerekiyor ve klasik olarak USB arabirimi üzerinden bilgisayar üzerinden bile kolaylıkla şarj işlemi gerçekleştirilebiliyor.

Berelerin kirlenmesi durumunda içteki mikrofon / hoparlör mekanizması ve düğmeler çıkartılarak; yıkama işlemi de gerçekleştirilebiliyor.

Teknolog

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
2
1
0
0