Görüş Bildir
Haberler
'Ahlak Bekçiliği' Yapanlara Canlı Yayında Soyunarak Tepki Gösteren Kadın

etiket 'Ahlak Bekçiliği' Yapanlara Canlı Yayında Soyunarak Tepki Gösteren Kadın

Arya
29.08.2018 - 17:58

Fransa'da oyunculuk yapan Constance Pittard katıldığı canlı yayında soyundu. Fransa devlet radyosuna katılan Constance Pittard, Çevre Bakanı'nın canlı yayında istifasını açıklamasının ardından stüdyoda soyundu. Soyunmasının nedeni ise ülkedeki 'ahlak bekçileri' olarak nitelendirdiği kişilere tepki göstermek.

Kadınların sürekli olarak memeleri ve sütyenleri hakkında konuşulmasından rahatsız olan Constance, ahlak bekçilerine meydan okunması gerektiğini söyledi.

Kadınların sürekli olarak memeleri ve sütyenleri hakkında konuşulmasından rahatsız olan Constance, ahlak bekçilerine meydan okunması gerektiğini söyledi.

'Tutuculuk ve ahlak bekçiliğine'ne işaret eden Constance, Pazar gününün Dünya Üstsüz Günü olduğunu hatırlatarak günün 'kadınlar bebeklerini kamusal alanlarda emzirdiğinde ya da plajda üstsüz güneşlendiğinde düzenli olarak 'skandallar' ortaya çıkan' Fransa'da nefretle karşılandığını söyledi.

O anlar:

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
739
357
344
137
104
71
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
WHOAMI

buda moda oldu aq ! böyle bir duruma neden soyunarak tepki verilir anlamıyorum gerçekten. memelerini kullanacağına beynini kullan !!!

Orhan Ak

İdael meme budur

Giyim kuşam ne için geldi? Mahremiyet ne için var? Özel hayat ne için var? Çıplak gez, sokakta çiftleş, yol ortasına da sıçın, insanların artık hayvandan far... Devamını Gör

Metin Akalp

Ancak ortana bir meme gerçeği var. Bu gerçeği yadsıyamazsınız.