Görüş Bildir
Haberler
"Ağrı Kesici ile Ayakta Durdum"

"Ağrı Kesici ile Ayakta Durdum"

Batuhan
05.03.2014 - 14:33

"Ağrı Kesici ile Ayakta Durdum"

Jose Sambade kalecilik yapmanın ayrı bir cesaret gerektirdiğini belirtti ve Türk kalecilerin yabancılardan bir eksikliklerinin olmadığını söyledi.

Cenk Gönen ise Galatasaray maçında yaşadığı pozisyondan sonra bir hafta ağrı kesici ile ayakta durduğunu dile getirdi.

JOSE SAMBADE :'BENCE TÜRK KALECİLERİNİN BİR EKSİĞİ YOK'

Kendisinin esasında yenilikçi olmadığını ve kalecilerin takımda farklı bir yere sahip olduğu için buna göre bir çalışma yaptığını söyleyen Sambade hazırladığı programa takımdaki kalecilerin çabuk uyum sağladığını belirtti.

Farklı ülkelerdeki kalecileri karşılaştırmayı saygısızlık olarak gören İspanyol antrenör kendi çalıştırdığı kalecileri ön plana çıkartmayı sevdiğini söyleyerek Casillas ve Valdes'i Türk kalecileri ile karşılaştırmaktan kaçındı.

'FUTBOLDA BİRAZ SERTLİK OLMALI'

Sambade 'profesyonel kaleci olmak için ayrı bir cesaret ihtiyaç var. Pek çok kez Cenk'in yaşadığı gibi durumlarla karşılaşabilirler. Ancak Cenk debide oyun devam etmek istedi.'diyerek futbolda biraz sertlik olmasının gerektiğini dile getirdi.

Jose Sambade ayrıca Futbol Federasyonun kaleciler ile ilgili destek isterse bu yardımı seve seve yapacağını söyledi.

CENK GÖNEN'İN AÇIKLAMALARI

Kaleci Cenk Gönen olaydan sonra bir hafta ağrı kesici ile ayakta durduğunu ve şu andaki durumunun iyi olduğunu söyleyerek, kalecilerin cesaretli olması gerektiğini belirtti.

Kalecilerin en büyük özelliklerinin cesaret olduğuna değinen Cenk, Galatasaray maçında yaşadığı pozisyonda topa uzanmak istediğini ve buna benzer bir pozisyonu Denizli'de oynarken de yaşadığını söyledi. Maçtan sonra Selçuk İnan'ı arayıp bütün takım nezdinde kendisine teşekkür eden Cenk pozisyon için şanssızlık ifadelerini kullandı.

'BEN DE SÜREKLİ OYNAMAK İSTİYORUM'

'Bende sürekli oynamak istiyorum. Önceden daha çok oynuyordum. Sözleşmemde sürekli oynayacak diye bir madde yok' diye konuşan Cenk gönen sürekli oynadığı zaman Milli formayı yine giyeceğine inandığını da sözlerine ekledi.

Cenk Gönen takımda en çok genç Muhammed Demirci'nin şutlarından çekindiğini de belirtti.

ALİ DANAŞ / İSTANBUL - DHA

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17428...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın