Görüş Bildir
Haberler
'Adliyede Bir Gün' Paylaşımıyla Sosyal Medyada Gündem Olan Avukata Soruşturma

etiket 'Adliyede Bir Gün' Paylaşımıyla Sosyal Medyada Gündem Olan Avukata Soruşturma

Avukat Fatma Begüm Kaçmaz'ın 'Adliye bir gün' başlığı ile sosyal medyadan paylaştığı video tepki çekti. İstanbul Barosu söz konusu paylaşımla ilgili soruşturma başlattı. Kaçmaz'ın ifadesi alınacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Barosu’na kayıtlı olan avukat Fatma Begüm Kaçmaz'ın sosyal medya hesabından paylaştığı, “Avukatın bir günü” isimli video sosyal medyada gündem oldu. Kaçmaz'a paylaşımının meslek etiğine uygun olmadığı yönünde eleştiriler yöneltildi.

İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu, gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabından 'Yönetim Kurulumuz tarafından gereği yerine getirilmiştir. Daha fazla yorum amaca hizmet ediyor' açıklamasında bulundu.

Baro soruşturma açtı

Baro soruşturma açtı
İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, avukat Fatma Begüm Kaçmaz hakkında İstanbul Barosu Yönetim Kurulu tarafından soruşturma başlatıldı. Yönetim Kurulu, avukat Fatma Begüm Kaçmaz'ın konuyla ilgili savunmasını aldıktan sonra Disiplin Kurulu'na sevk edilip edilmeyeceğine ilişkin bir karar verecek. Avukatlık Kanunu'nun 55. maddesine göre, avukatların reklam yasağı bulunuyor. Yasak kapsamı ise Türkiye Barolar Birliğince düzenlenen 'reklam yasağı yönetmeliğiyle' belirleniyor.

İşte o video 📹

Avukatın paylaşım yaptığı videoda ise adliyede gelişi, duruşma sonrası yaptığı konuşması ve lüks aracıyla adliyeden ayrılışı yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
475
320
202
81
59
35
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
afrotian

her yere lokmacı açar gibi üniversite açarlarsa böyle oluyor işte

Lynx01

Kadini kiskanmislar hepsi bu. Yaptiginda en ufak bir beis gormedim ben. Hem cinsleri yine ifsa edelim cunku cok kiskandik degil mi kizlar diyip karistirmis o... Devamını Gör

Arda Özgüler

Meslek etiğine ve tüzüğüne aykırı bir şey yapmış ve soruşturma açılmış. Neden hem cinslerinin bir hareketi olarak görüyorsun bunu anlamadım. Ha sonradan linç... Devamını Gör

Ne abartmışsınız yahu. Eğer müvekkilini çekmediyse. Davasıyla ilgili verilmemesi gereken bir bilgi vermediyse avukat adaylarına da faydalı bile olabilir. San... Devamını Gör