Görüş Bildir
Haberler
'Adana'yı Vali Coş Yüzünden Kaybettik'

'Adana'yı Vali Coş Yüzünden Kaybettik'

Onedio Medya
09.04.2014 - 09:10 Son Güncelleme: 09.04.2014 - 12:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, 30 Mart'ta yapılan seçimleri değerlendirdi. Partisini yalnış aday göstermekle suçlayan Küçükaydın, tuhaf çıkışlarıyla gündeme gelen Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un olumsuz etki yarattığını belirtti.

Adana'nın yerel yayın organı AdanaPress.com adlı siteye konuşan AKP'li Küçükaydın, Türkiye genelinde büyük başarı gösterdiğini, Adana’nın ise bütün seçimlerde olduğu gibi 10 puan geriden gelmesine dikkat çekti. Yerel seçimlerde, Adana Büyükşehir adayında büyük yanlışlık yapıldığını ve ilçelerde büyük kayıpların yaşandığını ifade eden milletvekili Küçükaydın, ‘’Geçen seçim büyükşehir kaybetmiştik, fakat ilçelerin çoğu bizdeydi. Şimdi ise hem büyükşehiri hem de ilçelerin çoğunu kaybettik” dedi.

AKP BÜYÜKŞEHİR ADAYI YANLIŞTI

Yerel seçimler çalışması esnasında partisinden kimsenin kendisini aramadığını, istişarede bulunmadığını da vurgu yapan AKP Adana milletvekili Ali Küçükaydın, ‘’Benim görüşüm alınmadı baştan beri AK Parti’nin Adana Büyükşehir Adayının yanlış bir aday olduğunu söyledim. Bizim insanlarımızın oy tercihlerini Büyükşehir'in adayına göre yapacaklarını genel merkezdeki üst yetkililere ilettim’’ diye konuştu.

ADANA VALİSİ SEÇİMLERE OLUMSUZ ETKİ ETTİ

Küçükaydın, açıklamalarını şöyle sürdürdü; ' Adana genelinde bir başka hususta, gittiği her yerde problem olan Adana Valisi’nin kamu personeli ne gösterdiği zulüm ve baskı, halka karşı gösterdiği olumsuz tavırlar seçim üzerinde ciddi olumsuz etki yaratmıştır. Bu hususu partinin üst düzey yetkililerine intikal ettirdiğim halde ilgisiz kaldılar.'

Gerçek Gündem

Kaynak: http://www.gercekgundem.com/yerel-sec...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0