Görüş Bildir
Haberler
‘Abdullah Gül'ün Adaylığı İsabetli ve Hayırlı Olur’

‘Abdullah Gül'ün Adaylığı İsabetli ve Hayırlı Olur’

ATKN
06.03.2015 - 13:35 Son Güncelleme: 06.03.2015 - 15:25
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül'ün adaylığıyla ilgili soruya 'Abdullah Bey'in kendi takdiridir. Vereceği karar güzel de olur. Hayırlı olur, isabetli olur' dedi.

Erdoğan, Konya'daki tatbikat sırasında düşen askeri uçakta şehit olan pilot yüzbaşı Mustafa Tanış'ın Ankara Kocatepe Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

‘Karar Abdullah Bey'indir’

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül'ün siyasete döneceği iddilarına ilişkin; 'Adaylık konusu Abdullah Bey’in kendi takdiridir. Geçen hafta kendisiyle bir görüşme yaptım. Babasının rahatsızlığı sebebiyle aradım şifa dileğinde bulundum. Vereceği karar güzel de olur. Hayırlı olur, isabetli olur. Ama karar Abdullah Beyi’ndir' dedi.

'Dolar konusunda faiz lobisinin malum çalışması var'

Erdoğan, dolar kurundaki aşırı yükselişle ilgili olarak 'Dolar konusunda faiz lobisinin malum çalışması var. Dolara aşırı derecede yatırım yapanlar yaya kalabilirler. Merkez Bankası Başkanı ve Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı’nın bizden bazı talepleri var. ABD dönüşünde bunları görüşeceğiz.' dedi.

Erdoğan'ın gazetecilere verdiği diğer yanıtlar şöyle:

Hakan Fidan'ın adaylığı

Düşüncelerimi daha önce de söyledim. Bundan sonraki süreç tamamen Hakan Bey’in kendisine aittir.

F4 kazası

Hava Kuvvetleri Komutanımız nedir, ne değildir incelemesini yapacaklar. Bütün bunların değerlendirmesini yaptıktan sonra işin nihai kararı verilecektir. Şu anda bu tür uçaklardan elimizde 47 tane var, çalışmadan sonra nihai karar verilecektir.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0