Görüş Bildir
Haberler
"A Milli Takım'a Çağrıldığım İçin Büyük Bir Gurur Yaşıyorum"

"A Milli Takım'a Çağrıldığım İçin Büyük Bir Gurur Yaşıyorum"

Batuhan
10.10.2014 - 13:14

Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçları için Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna çağrılan ve sakatlığı dolayısıyla takıma katılamayan Schalke 04'ün genç yıldızı Kaan Ayhan, 'Milli davet aldığım için büyük gurur yaşadım. Bundan dolayı da özellikle Fatih Hoca'ya çok teşekkür ediyorum' dedi.

Almanya'nın köklü kulüplerinden Schalke 04'ün formasını giyen ve başarılı futboluyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 19 yaşındaki savunma oyuncusu Kaan Ayhan, Çek Cumhuriyeti ve Letonya milli maçları nedeniyle Fatih Terim tarafından ilk kez A Milli Takım kadrosuna çağrıldı. Ayak başparmağındaki sakatlık nedeniyle kadroda yer alamayan Kaan Ayhan, dün akşam davetli olarak katıldığı bir Türk etkinliğinde DHA'ya konuştu.

Schalke 04'teki hedefleriyle ilgili soruya Kaan Ayhan, 'Takım olarak sezona iyi başlayamadık. Bundan sonraki maçlarda iyi neticeler alarak, puanlar toplamak istiyoruz. Yeni hocamız ile gelecek dönemde daha iyi oynayıp, sezon sonunda en azından şampiyonlar ligi'ne katılmak istiyoruz. Ben de sakatlığımdan bir an önce kurtulup, takıma katılmak ve ilk 11'de yer almak için gayret ediyorum' yanıtını verdi.

İlk kez ay yıldızlı forma için aldığı davet ile ilgili de genç yıldız, şu ifadeleri kullandı: 'A Milli Takım'a çağrıldığım için büyük bir gurur yaşıyorum. Bunun için de özellikle Fatih Hoca'ya beni davet ettiği için çok teşekkür ediyorum. Maalesef ayağımda oluşan iltihaplanmadan dolayı kampa katılamadım. İnşallah gelecek maçlarda milli formayı giyme şansı bulabilirim. Milli takımımıza, Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçları için bol şans diliyorum. Yanlarında olamıyorum ama kesinlikle yüreğim onlarla olacak.'

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/avrupa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0