Görüş Bildir
Haberler
‘74'lük Dede’ Asker Olmak İstiyor

‘74'lük Dede’ Asker Olmak İstiyor

Onedio Medya
02.08.2015 - 18:05 Son Güncelleme: 02.08.2015 - 18:19

Kahramanmaraş'ta yaşayan 74 yaşındaki Süleyman Aksu, artan terör saldırıları yüzünden silah altına alınması talebiyle TSK'ya başvurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beyoğlu Mahallesi'nde eşi ve torunu Elif ile yaşayan Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerdeki terör saldırılarını hazmedemediği için böyle bir talepte bulunduğunu söyledi.

Torununa yazdırdığı dilekçede, 'Gücünü avcılar başı ve pehlivanlar pehlivanı Hazreti Hamza'dan aldığını, Çözüm Süreci'ni ihlal eden PKK'ya karşı mücadelede etkin rol almak istediğini' belirten Aksu, Genelkurmay Başkanlığına e-mail gönderterek orduya kabulü için talepte bulunduğunu dile getirdi.

Aksu, şöyle konuştu:

'Bunların 'Biz barış yapacağız' sözlerine inanılacak bir durum kalmadı. Yalan söylüyorlar. Bizi oyalayıp çoğalıyor ve birikim yapıyorlar. Her ne kadar Cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve beraberliğini korumak için çaba gösterdiyse de onun çağrısından anlamadılar ve anlamak da istemediler. Ben de bu nedenle orduya tabi olmak için müracaat ettim. Genelkurmay Başkanım geliyorum, beni kabul edin. O canilerin hakkından gelmek için asker olmak istiyorum.'

Küçük yaştan bu yana avcılık yaptığını kaydeden Aksu, tecrübesine güvendiğini sözlerine ekledi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0