Görüş Bildir
Haberler
"30. Dakikada Oyundan Alınınca..."

"30. Dakikada Oyundan Alınınca..."

Batuhan
28.02.2014 - 12:12

"30. Dakikada Oyundan Alınınca..."

Chelsea maçında Mancini'nin erken oyundan aldığı Hajrovic, ülkesinin basınına konuştu

Chelsea karşısında kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi deneyimini yaşayan Galatasaraylı Izet Hajrovic, maça 11'de başlamasına rağmen 30. dakikada teknik direktör Mancini tarafından oyundan çıkarılmıştı.

Bosna Hersekli genç oyuncu, erkenden oyundan alınması ve maçla ilgili düşüncüleri hakkında İsviçre basınına konuştu.

Erkenden oyundan alınmasına çok şaşırdığını belirten Hajroviç, 'İlk yarım saatte oyundan alınmam aklımı karıştırdı. Çünkü bu otuz dakikada bazı ofansif aksiyonlarım vardı. Bunlar neredeyse golle sonuçlanacaktı' dedi.

'MANCINI BENDEN MEMNUN'

Teknik Direktör Roberto Mancini'nın maçtan sonra kendisini neden oyundan aldığıyla ilgili açıklama yaptığını ifade eden genç oyuncu, 'Mancini, bana sistemi 4-4-2'den 4-3-3'e değiştirdiğini, merkezi daha stabil tutmak istediğini, bu değişikliğin benim performansımla alakası olmadığını söyledi. Taktik değişikliğinin kurbanıydım. Mancini, burada olduğum 6 hafta boyunca gösterdiğim gelişimden de çok memnun olduğunu ekledi. İtalyan teknik adam, bu değişikliğe kesinlikle takılıp kalmamamı ve bugüne kadarki gibi devam etmemi istedi' ifadelerini kullandı.

Galatasaray taraftarının Chelsea maçında oluşturduğu atmosfer için, 'Muazzam ve çılgıncaydı' ifadelerini kullanan Bosnalı oyuncu, 'Stada vardığımızda taraftar şarkılara başlıyor. 55 bin kişi ama 100 bin gibi ses çıkıyor. Maçta ise taraftarlar bizi öne doğru kamçıladı. Yedek kulübesinden her çıkışımda bile tüylerim diken diken oluyordu. Neden bahsettiğimi anlamak için bunu mutlaka yaşamanız gerek' dedi.

Haber Türk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın