Görüş Bildir
Haberler
"3 Oyuncuyla da İlgileniyoruz"

"3 Oyuncuyla da İlgileniyoruz"

Batuhan
08.04.2014 - 15:08

"3 Oyuncuyla da İlgileniyoruz"

Beşiktaş Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, siyah-beyazlı kulübün transfer çalışmalarına yönelik olarak açıklamalarda bulundu.

Gelecek sezona daha güçlü bir kadroyla girmek için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş Kulübü yönetimi, transfer listesinde yer alan futbolcularla temaslarını sürdürüyor.

Siyah-beyazlılar, daha önce takip altına alındığını duyurdukları isimler Werder Bremenli Aaron Hunt ve Hamburg forması giyen Rafael van der Vaart'ın ardından, Olympic Lyon'un golcü futbolcusu Bafetimbi Gomis için de izleme çalışmalarına devam edildiğini açıkladı.

Beşiktaş Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay yaptığı açıklamada, henüz sonuçlandırılmış bir transfer olmadığını ama özellikle Fransız yıldız Gomis için ayrıntılı bir incelemenin başladığını söyledi.

Atalay, futbol genel direktörü Önder Özen ve teknik direktör Slaven Bilic'in raporu doğrultusunda ince eleyip sık dokuduklarını belirterek, şöyle konuştu

'Arkadaşlarımız, Hunt ve Rafael van der Vaart gibi Gomis'i de yakından takip ediyor. Kendisi listemizde yer alan ve ilgilendiğimiz bir isim. Futbol direktörümüz ve teknik heyetimiz onay verir, izleme komitemiz de olumlu rapor sunarsa artık top bizde. Oyuncunun maddi şartlarına da bakmamız lazım. Bütçemize uyarsa, Gomis transferini gerçekleştirebiliriz. Beşiktaş'ın ekonomisini sarsmayacak şekilde hareket etmek mecburiyetindeyiz. Transfer süreci gerçekten çok uzun bir süreç dolayısıyla acelemiz yok. Takımımızın performansına mutlak katkı yapacak bir tercih yapmalıyız.'

Kayserispor maçında alınan galibiyette önemli bir pay sahibi olan Olcay Şahan'a da değinen Atalay, yetenekli futbolcu için, 'Olcay bizim pırlantamız. Kayserispor maçında da yine üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdi. Yaptığı vuruş çok klastı, kalitesini yansıttı. Olcay'ın benim için çok daha ayrı bir yer var, kendisini gerçekten çok seviyorum. Uzun yıllar Beşiktaş formasını onur ve gururla taşıyacağından hiç bir şüphem yok' değerlendirmesinde bulundu.

eurosport

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17545...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın