Görüş Bildir
Haberler
‘2019'a Kadar Seçim Yok’

etiket ‘2019'a Kadar Seçim Yok’

ATKN
09.07.2016 - 21:59

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, '2019’a kadar ne yerel, ne de genel seçim var. Seçimsiz bir dönem; siyaset için alın teri dökmek için yeterince bir zamana sahibiz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti’nin Yozgat Belediyesi Büyük Sinema ve Kültür Merkezi'nde düzenlediği İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Bozdağ, ''Önümüzdeki dönem için büyük fırsatlar var. 2019’a kadar ne yerel ne de genel seçim var. Seçimsiz bir dönem; siyaset için alın teri dökmek için yeterince bir zamana sahibiz. Bunu iyi kullanacağız. 2019’a gelirken Türkiye değiştiği gibi Yozgat’ta bundan payını alarak değişecek' diye konuştu.

AK Parti'nin ‘millet için hizmet’ siyaseti ürettiğini ifade eden Bozdağ, ne CHP ne de MHP'nin kendileri gibi her daim siyasetin içerisinde halkıyla beraber çalışma yürütmediğini söyledi.

‘Başkaları AK Parti'ye operasyon çekemez’

‘Başkaları AK Parti'ye operasyon çekemez’

Bozdağ, AK Parti'ye milletten başka kimsenin operasyon yapamayacağını söyledi:

''Başkaları AK Parti'ye dönük operasyon çekemez. Ne paralel çete bunu yapabilir, ne başka çeteler yapabilir. Dikkat edin CHP’ye operasyon çekildi, geçmişte, kaset operasyonu. Muvaffak oldu mu? Oldu. Genel başkan değişti. MHP’ye operasyon çekildi, genel başkan yardımcılarının neredeyse tamamı değişti. AK Parti'ye dönük operasyon başarılı olamadı. Neden olamadı? Çünkü operasyonculara kul köle olacak bir siyasi kadro yok burada.'

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
242
158
29
21
9
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Rahat rahat ulkenin mina koyun

Tan

ham meyvelerin olgunlaşmasını bekliyorlar, Şam'dan gelen kayısılar...

Hakan Erözmay

Mk çapsızları hak var hukuk var haybeyemi yazılmış o anayasa babanın çiftliğimi lan türkiye

Hakan Erözmay

Farkındayım dostum bir halt beklemiyorum zaten bu ülkeden herkez beyin terk bir 10 sene sonra dahada fena olacak.