Görüş Bildir
Haberler
"2018'e Kadar Bırakmıyorum"

"2018'e Kadar Bırakmıyorum"

Batuhan
04.03.2015 - 15:30

Bayern Münihli oyuncu en az üç yıl daha futbol kariyerine devam etmek istediğini açıkladı.

Bir süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Bayern Münih 'in yıldızı Philipp Lahm , 2018 yılına dek futbolu bırakmayı düşünmediğini açıkladı.

2014 yılında Bayern ile dört yıllık yeni bir sözleşme imzalayan yıldız Goal 'e yaptığı özel açıkalamada 'Yeni sözleşmemi imzaladığım zaman bunun muhtemelen son kontratım olduğunu biliyordum. Ama 2018'den sonrası için bir şey söyleyemeyeceğim. Sözleşmem sona erdiğinde 34 yaşımda olacağım ve Bayern her zaman zirveye oynayan bir takım. Burası için yeterli olup olamayacağımı bilmiyorum.' dedi.

4-1'lik yenilgi Wolfsburg yenilgisi sonrası eleştirilen Teknik Direktör Pep Guardiola'ya sahip çıkan tecrübeli oyuncu, 'Guardiola'nın riskli bir futbol anlayışına sahip olduğunu iddia etmek tamamen gereksiz bir tartışma. 18 aydır bu sistem gayet iyi bir şekilde çalışıyor. Sadece daha önce anlaştığımız plana sadık kalmadığımız zamanlarda problem yaşıyoruz. Eğer bunu pek çok oyuncu yaparsa da Wolfsburg maçı gibi hezimetler yaşıyabiliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki favroileri de değerlendiren Lahm, 'Real Madrid, Atletico'ya 4-0 yenildi. Ama hala çok iyi durumdalar. Özellikle de Şampiyonlar Ligi'nde. Chelsea ve Barcelona da olağan şüpheliler durumunda.' şeklinde konuştu.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/4929/%C3%...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0