Görüş Bildir
Haberler
"2015'te Tüm Kupaları Kazanabiliriz"

"2015'te Tüm Kupaları Kazanabiliriz"

Fatih
27.12.2014 - 19:09

Real Madrid'in Portekli yıldızının yeni yıldan beklentileri büyük... Real Madrid 'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo , takımının 2015 yılında tüm kupaları kazanabileceğini söyledi.

2014'ün Mayıs ayında tarihinin 10. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu yaşayan İspanyol devi daha sonra İspanya Kral Kupası'nı kaldırmış ve 2014'ü Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğuyla tamamlamıştı.

AS'a açıklamalarda bulunan Ronaldo başarılı bir yılı geride bıraktıklarını belirtirken, 'Kazandığımız tüm kupaları taraftarımıza adadık. Kazandığımız dört kupa arasında ayrım yapmak zor ama bence en önemlisi Şampiyonlar Ligi şampiyonluğumuzdu.' dedi.

Yeni yıla dair beklentilerini de anlatan 29 yaşındaki futbolcu, şöyle devam etti: '2015 yılının 2014'ten de iyi geçmesini umuyorum. Müthiş bir takım ruhu yakaladık ve bu da bizi başarıya taşıyacak en önemli faktör. 2015'te tüm kupaları kazanabileceğimizi düşünüyorum. İmkansız bir şey değil.'

Portekizli yıldız, Carlo Ancelotti için de ayrı bir parantez açarken, 'Yaşadığımız başarılarda Carlo Ancelotti faktörü çok önemliydi. Müthiş bir teknik adam ve harika bir karakter. Hepimiz ondan çok memnunuz ve tam anlamıyla bir aile gibiyiz.' diye konuştu.

Salı günü Milan ile bir hazırlık maçı yapacak olan Real Madrid, 4 Ocak'ta ligde Valencia'ya konuk olacak.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın