Görüş Bildir
Haberler
"20 Gündür Benim Ne Çektiğimi Kimse Bilmez"

"20 Gündür Benim Ne Çektiğimi Kimse Bilmez"

Batuhan
22.01.2015 - 12:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor, 2.5 yıllık anlaşmaya vardığı Erkan Zengin için basın önünde imza töreni düzenledi.

Eskişehirspor'dan 2.25 milyon euro karşılığında Trabzonspor'a transfer olan Erkan Zengin, İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte basın karşısına çıkarak kendisini 2.5 yıllığına Trabzonsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile beraber toplantıya katılan Erkan Zengin'in 99 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

Hacıosmanoğlu ilk sözü alarak transfer sürecinde haber kirliliği yaşandığını ve Erkan'ın buna sahadaki mücadelesi ile cevap vereceğini söyledi.

Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamalarda, 'Günlerden beri medyada her zaman olduğu gibi kirli kirli haberler çıkıyordu. Bunların hepsi Erkan kardeşimizin ağzından çıktığı söyleniyordu. Bize de sorduklarında Erkan'ın bize hiçbir zaman Trabzonspor'a gelmeyeceğim, başka takıma gideceğim diye söz olmadığını söyledim. Olmuş olsaydı almamız söz konusu değildi.' şeklinde konuştu.

Erkan Zengin ise yaptığı konuşmada, 'Trabzonspor'a imza atmak benim için inanılmaz mutluluk. Bundan sonra Trabzonspor için her şeyimi ortaya koyacağım. Belki 20 gündür benim ne çektiğimi kimse bilmez. Konuşulanlar var, bir sürü olaylar oldu. İsveç'teydim. Eskişehir'den ayrılışım çok farklıydı. Bunu kimse bilmez. Bazı şeyleri orada yaşadım. Evimi sattım, İstanbul'a gittim. Daha önceden bunlar konuşulmuştu. Trabzonspor bu transferde hiç yoktu. Oradan ayrılırken başkanımız sen gidebilirsin dedi. Ondan sonra bir kulüple görüşmeye gittim. Trabzonspor yoktu hiçbir zaman. Bu olayların üzerine buraya kadar geldi. Ben İsveç'e döndüm. Başkanımızın ve Ersun hocamın isveç'e gelmesi bütün herşeyi bitirdi. Trabzonspor bundan sonra benim herşeyim. Bunu yürekten söylüyorum. Buna inanabilirsiniz'

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/erkan...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0