Görüş Bildir
Haberler
"2-0 Galip Geldik, Oyuncularımı Kutlarım"

"2-0 Galip Geldik, Oyuncularımı Kutlarım"

Fatih
27.09.2014 - 22:23

"2-0 Galip Geldik, Oyuncularımı Kutlarım"

Atatütk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'la 1-1 berabere kalan Eskişehirspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Sağlam'ın açıklamaları:

'Kimse bir mazaret olarak kabul etmesin ama yağmur, fırtına, rüzgar oyuncuların topa hükmetmesine izin vermedi. İki takım da istediği oyunu sahyaa yansıtamadı. Sadece iyi bir mücadele vardı sahada. Beşiktaş kendi evinde kazanmak istedi. Biz de puan ve puanlar almak istiyorduk. Mücadele düzeyi yüksek olan bir mücadele oldu.'

'NİZAMİ GOLÜMÜZ VERİLMEDİ!'

Yediğimiz golde ofsayt olduğunu sanıyorum. Attığımız nizami gol ise verilmedi. Çok açık bir pozisyon. Bu olay Galatasaray maçında da başımıza geldi. Olmayan bir pozisyonu nasıl olur da görürsünüz? Hakemlerimize bunu sormak istiyorum. Galatasaray ve Beşiktaş maçlarından 1'er puan çıkardık ama kazanabilirdik de. Hakemlerimiz daha dikkatli olsunlar. Ama ne diyelim canları sağolsun.

Stüdyo'dan gelen Beşiktaş'ın golünün ofsayt, Eskişehir'in gol olduğu bilgisi üzerine Ertuğrul Sağlam; 'O zaman ben oyuncularımı 2-0 galip geldikleri için kutluyorum' dedi.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0