Görüş Bildir
Haberler
'19 Yaşındayım' Diye Milan'ı Kandıran Futbolcu 28 Yaşında Çıktı

'19 Yaşındayım' Diye Milan'ı Kandıran Futbolcu 28 Yaşında Çıktı

İtalya Serie A takımlarından Milan'ın Afrikalı oyuncusu Yusupha Yaffa, 19 yaşında olduğunu iddia ederek Milan'a transfer olmuştu. Futbolcunun 28 yaşında olduğunun ortaya çıkması üzerine Milan, futbolcuyu mahkemeye verdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İtalya Serie A takımlarından AC Milan 19 yaşında olduğunu iddia eden Yusupha Yaffa'yı 28 yaşında olduğu ortaya çıktığı için mahkemeye verdi.

Afrikalı forvet, 2013'te Milan'ın genç kadrosuna alınmıştı ve 19 yaş altı kadroda düzenli bir oyuncu olma yolundaydı.

Yalnız ortada bir sorun vardı; Yaffa, 19 yaşında olduğunu iddia etmesine rağmen, aslında 28 yaşındaymış...

Yusupha Yaffa şu sıralar MSV Duisburg'de oynuyor ancak bu anlaşma da hızlı bir sona varabilir. İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Yaffa, AC Milan tarafından İtalya'ya dolandırıcılıktan ötürü duruşmaya çağrılıyor.

Yaffa'nın bir kaç farklı sebepten dolayı belgelerini kaybettiği ve 2009'da İtalya'ya göçmenlik ofisine geldiğinde de 14 Kasım 1987 yerine, 31 Aralık 1996'da doğduğunu belirttiği yazılıyor.

Bu vukuat Yaffa'nın kendini ilk defa içinde bulduğu bir durum değil. Ocak 2015'te Frankfurt'a yerleştikten kısa bir süre sonra, bir kıza tecavüz ettiği suçlamasıyla da tutuklanmıştı.

Yaffa ise yazılanlara göre hala masum olduğunu iddia ediyor, ve duruşma da Milan'dan Filippo Inzaghi de dahil olmak üzere eski antrenör ve koçları da yer alacak.

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
12
12
3
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın