Görüş Bildir
Haberler
'15 Temmuz Kahramanı' Şerife Boz'a Sahtekârlık Suçlaması: 'Şehit Aileleri Dava Açmaya Hazırlanıyor'

etiket '15 Temmuz Kahramanı' Şerife Boz'a Sahtekârlık Suçlaması: 'Şehit Aileleri Dava Açmaya Hazırlanıyor'

Batuhan
30.04.2018 - 13:44 Son Güncelleme: 30.04.2018 - 16:50

15 Temmuz darbe girişiminde, bir kamyonun şoför koltuğundaki fotoğrafı ile basına yansımıştı.  Geçtiğimiz gün milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan ve başvuru formundaki görev kısmına '15 Temmuz kahramanı' yazan Şerife Boz, sahtekârlıkla suçlanıyor. 15 Temmuz’da hayatını kaybeden Mustafa Cambaz’ın oğlu Alparslan Cambaz, çarpıcı bir açıklamada bulundu ve 'şehit aileleri' olarak Boz'a dava açmaya hazırlandıklarını duyurdu. Boz, “Sembol olmamı kıskanıyorlar”dedi.

OdaTV'nin haberine göre15 Temmuz'da hayatını kaybeden Mustafa Cambaz'ın oğlu Alparslan Cambaz da Boz'un kamyon kullanmasını bilmediğini, Taksim'e geldiği sırada şoför koltuğuna oturarak fotoğraf çektirdiğini söyledi.

Cambaz'ın Boz hakkındaki paylaşımı şöyle 👇

Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde helikopterin açtığı ateş sonucunda hayatını kaybeden Cuma Dağ’ın oğlu Ahmet Yavuz Dağ da Twitter’da ‘SahtekarsınŞerifeBoz’ etiketiyle paylaşımda bulundu.

Foto muhabiri: 'O kareyi 16 Temmuz'da çektim'

Foto muhabiri: 'O kareyi 16 Temmuz'da çektim'

Bir açıklama da Şerife Boz’un ‘ünlü’ olmasına neden olan foto muhabirden geldi.

O dönem Anadolu Ajansı muhabiri olduğunu belirten Saliha Özdemir “16 Temmuz 2016 gecesi çektiğim, anında Twitter’dan paylaştığım ve ardından 15 Temmuz’un simgelerinden biri haline gelen bu fotoğrafın hikayesini aktarmam lazım' ifadelerini kullandı.

'Aktarmadan önce Şerife Boz’la şahsen hiç tanışmadığımı belirteyim' diyen Özdemir'in bazı paylaşımlarım şöyle 👇

Şerife Boz ise hakkında ortaya atılan iddialara ateş püskürdü: 'Şehit yakınları beni kıskanıyor'

Şerife Boz ise hakkında ortaya atılan iddialara ateş püskürdü: 'Şehit yakınları beni kıskanıyor'

Sözcü’den Deniz Ayas'ın haberine göre, görüntülerle ve fotoğraflarla 15 Temmuz gecesi yaptıklarının kanıtlı olduğunu belirten Boz “Ben evimden pazara bile çıkmayan bir kadınım. Nasıl para için bu işleri yapmış olayım. Herkes haddini bilsin. Şehit ailelerinin benim için yaptıkları, söyledikleri kabul edilemez. 53 yaşındayım. Erdoğan sevgim için, vatan sevgim için, özgür bir Türkiye için o gün meydanlara çıktım. Başka bir amacım yoktu. Bana saldıran şehit aileleri, yaptıklarımı ve yaptıklarımla sembol olmamı kıskanıyorlar. O yüzden saldırıyorlar.' dedi.

Boz ayrıca sosyal medya hesabından, gelen tepkilere şu cevabı verdi 👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
514
281
172
20
14
12
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jane-su

şehit aileri beni kıskanıyor ne demek ya sen nasıl bir terbiyesizsin

Ayça Gülşah

ben de o cümleye takıldım. Avrupa bizi kıskanıyor dan esinlendi herhalde

Can Lokmacı

Sahte darbenin sahte kahramanları.

M CAN

Bir partinin milletvekili adayları: İbo, Tanju Çolak, bu kadın.. Birini kültür, birini spor, birini de içişleri bakanı yapın tam olsun. Kapatın memleketi ... Devamını Gör