Görüş Bildir
Haberler
'100 Milyon Dolar İçin Açıklama Bekliyoruz'

'100 Milyon Dolar İçin Açıklama Bekliyoruz'

adem kara
29.01.2014 - 17:21
İçeriğin Devamı Aşağıda

'100 Milyon Dolar İçin Açıklama Bekliyoruz'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, 'Benim bildiğim ya da duyumlarımız 7 tane bakanla ilgili fezlekelerin olduğu. Bu fezlekeleri inşallah kısa süre içerisinde kamuoyuyla paylaşırlar. Paylaşmazlarsa CHP olarak biz kamuoyuyla bazı şeyleri paylaşmak zorunda kalırız' dedi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. MYK sürerken basın toplantısı düzenleyen Tekin, gazetecilerin sorusu üzerine toplamda 7 bakan hakkında fezleke olduğu iddiasını gündeme getirdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Eski Bakanlar Muammer Güler, Zafer Çağlayan, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar olmak üzere 5 hakkında fezlekelerin olduğu biliniyor. Tekin, 'Benim bildiğim ya da duyumlarımız 7 tane bakanla ilgili fezlekelerin olduğu. Bu fezlekeleri inşallah kısa süre içerisinde kamuoyuyla paylaşırlar. Paylaşmazlarsa CHP olarak biz kamuoyuyla bazı şeyleri paylaşmak zorunda kalırız' dedi.

İZMİR VE İSTANBUL SORUŞTURMALARINI ADRES GÖSTERDİ-

Tekin gazetecilerin, bu isimlerin kim olduğunun sorulması üzerine net bir yanıt vermedi. Tekin, 'Ayrıntıyı göreceksiniz yakında. Her gün bir şey çıkar. İzmir soruşturmasının arka planına bakmamız lazım. İki, İstanbul imar A.Ş. soruşturmasının arka planına bakalım bunların hepsini göreceksiniz. Bu soruşturmaların önü kesilince doğal olarak hangi mecraya kadar gidileceğini görmek mümkün olmadı ama unutmayın CHP bunların hepsini görecektir' dedi.

'İZMİR SORUŞTURMASI HANGİ BAKANA KADAR GİDECEKTİ?'-

Tekin, 'CHP'nin elinde başka belgeler mi var?' sorusu üzerine de, 'CHP'de bir şeyin olup olmadığının önemi yok. Ana muhalefet olarak, bizim sorularımız var. Biz diyoruz ki, şu anda bildiğimiz 5 bakanla ilgili fezlekeler var. Bu fezlekelerin parlamentoya getirin ya da kamuoyuyla paylaşın. Belki fezlekelerin içinde hiçbir şey yok, eleştiri konusu yok. Ama unutmayın geciktikçe fezlekelerle ilgili daha çok tartışmayı da kendiniz yaratırsınız. İki, İzmir soruşturmasını niye durdunuz? İzah edin, ikna edin bizi. İzmir soruşturması kime kadar gidecekti, hangi bakana kadar gidecekti? Bu ülkenin vicdanı var merak etmeyin. Bu ülkenin ana muhalefeti var. Bu ülke sahipsiz falan değil. 'Her şeyi kapabiliriz...' Kedi misali her şeyi kapatamazsınız. Buna emin olun.'

ANKARA (ANKA) | Gerçek Gündem

Kaynak: http://www.gercekgundem.com/siyaset/2...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0