Görüş Bildir
Asgari Ücret Bilmecesi: Temmuz Ayında Ara Zam Olur mu?
Asgari ücret, aralık ayında zamlanmış ve 17 bin 2 liraya yükselmişti. Bakanlık, geçtiğimiz yılın aksine bu yıl asgari ücrete ara zam olmayacağını ifade etmişti. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ise enflasyonun yükselmeye devam etmesi sebebiyle ara zam için görüşme yapılması gerektiğini ifade etti.
Belediye Başkan Adaylarının Mal Varlıklarında Öne Çıkan Yatırımlar ve Murat Kurum'un Konut Kredisi Taksitleri
31 Mart 2024 yerel seçimlerine geri sayım başladı, seçim yasakları hattı sathına girdik. Belediye başkan adayları özellikle metropollerde rekabet düzeyini artırırken, mal varlıklarını da açıklayarak şeffaf bir görünüme büründüler. Ankara adayı Turgut Altınok mal varlığıyla öne çıkarken, beyanlardaki yatırım kısımları algıda seçicilikle ilgimizi çekti. Murat Kurum'un konut kredisi de merak konusu oldu.
Merkez Bankası Faiz Artırmazsa Ne Olur? Faiz Artıracak Olsa Rezervler Azalır mıydı?
etiket
Merkez Bankası faiz kararı beklenirken, ABD'den dün gece gelen haberlerle bugün TCMB'den beklentiler çakışıyor. TCMB'nin PPK toplantısından faiz artışı çıkması yabancı kurumların beklentileri olurken, yurt içindeki anketler faizin sabit kalacağını öngörüyor. Peki faiz artmazsa ne olur? Son dönemde daha kararlı ve sıkı bir duruş sergileyen Merkez Bankası seçim öncesi bu son dönemeçte faiz artırmamak için neler yapıyor? İşte sizin için faizi beklerken derlediklerimiz.
Reklam
Benzin ve Motorine Dev Zam! Litre Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalı seyir akaryakıt sektöründe tabelayı değiştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta gelen zammın ardından, gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 50 kuruş, motorine ise 1 lira 30 kuruşluk bir zam daha yapıldı.
Reklam
Emekli Kart Uygulamaya Konuldu! İlk Kez O İlde 65 Yaş Üstü 'Emekli Kart' ile İndirimlerden Yararlanacak!
Milyonlarca emeklinin gündeminden düşmeyen emekli maaşı, bayram ikramiyesi ve Emekli Kartı konularına ilişkin bir gelişme yaşandı. Seyyanen zam açıklamasında değinilen emekliye destek paketlerinin ardından ilk 'Emekli Kart' düzenlemesi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. İHA'nın haberine göre 'Emekli Kart', Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından tanıtıldı. Peki, Emekli Kart'ın avantajları neler? Emekli Kart'a nasıl başvurulur? İşte, detaylar...
Reklam
Yıldız Tilbe'yi Konserine Gitmek İsteyenlerin Bilet Fiyatlarını Görmesiyle Hevesleri Kursaklarında Kaldı
Yıldız Tilbe sesiyle, tavrıyla, farklı tarzıyla olsun tüm ülkenin sevdiği ve şarkılarını ezbere bildiği isimlerden. Bir 'Delikanlım' söylese de kendimize gelsek dediğimiz şarkıcının, kariyerinin 30. yılı şerefine büyük bir konser vereceği öğrenildi. Hayranlarını heyecanlandıran stadyum konseri biletinin fiyatları ise 'çoluğun çocuğun rızkını tüketir' dedirtti.
Reklam
Reklam
Reklam