Görüş Bildir
Reklam
Chery Fiyat Listesi Nisan 2024: Tiggo 7, 8 Pro ve Omoda 5 Güncel Fiyatlar
Çin'in otomotiv endüstrisindeki önde gelen markalarından biri olan Chery, nisan ayına özel fiyat güncellemelerini duyurdu. Her geçen gün daha da popüler hale gelen markanın, bazı modellerinde bir önceki aya kıyasla fiyat artışları yaşandı. Merakla beklenen Tiggo 7, 8 Pro ve Omoda 5 gibi modellerin güncellenmiş fiyatlarına ne kadar olduğunu öğrenmek için Chery'nin Nisan 2024 tarihli güncel fiyat listesine göz atabilirsiniz.
Reklam
Renault Fiyat Listesi Nisan 2024: Austral, Clio, Megane, Taliant, Captur ve Zoe Güncel Fiyatlar
Yeni ayın başlangıcıyla birlikte Renault, fiyatlarını güncelledi. Popüler modeller Austral, Clio, Megane, Taliant, Captur, Koleos ve Zoe'nin fiyatlarında artış gözlendi. Fransız üreticinin öncü tasarımı ve yenilikçi teknolojilerle donatılmış bu araçlar, sürücülere benzersiz bir sürüş deneyimi sunmaya devam ediyor. Güncellenen fiyatlar hakkında daha fazla bilgi almak için Nisan 2024 Renault fiyat listesine göz atabilirsiniz.
Reklam
Piyasalarda Seçim Sonrası Goygoyları: Belirsizliğin Bitmesi Ekonomi ve Finans Dünyasını Rahatlattı
Mart 2024 yerel seçimlerinin bitmesiyle belirsizliklerin sona erecek olması, seçimlerin de ana belirleyicisi olan ekonominin üzerinde önemli bir rahatlama yarattı. Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sonrası balkon konuşmasında ekonomiden bahsederek 'durmak yok, yola devam' demesi piyasalardaki sis perdesini araladı. Bu durumu esprili paylaşımlarına alet edenler de güldürdü.
Reklam
Seçimde Ekonominin Etkili Olması 'Emeklilerin Zam İsyanı mı?' Dedirtti
Mart 2024 Yerel Seçimleri'nden çıkan sonuçlar incelenmeye devam ediyor. Resmi olmayan sonuçlara göre CHP, seçimleri Türkiye'de 1. parti olarak tamamlarken, birçok şehirde hem belediyeleri de hem de meclisleri aldı. Ekonomideki sorunların iktidara yansıması olarak görülen bu sonuçlarla, sosyal medyada da emeklilere yönelik yorumlar ilgi çekti.
Reklam
Reklam