Görüş Bildir

2015 Haberleri

2015 ile ilgili tüm haberler, içerikler, galeriler, testler ve videolar Onedio’da. 2015 ile ilgili son dakika haberleri ve gelişmelerini, yeni içerikleri de bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz.

Popüler İçerikler

2015 Yılında GoPro Kameraları ile Çekilmiş En İyi 10 Fotoğraf
Hareket ya da aksiyon kamerası denince akla gelen ilk marka olan GoPro ile bu yıl da birçok nefes kesen fotoğraflar çekildi. 2015 yılı geride kalırken GoPro, kullanıcılarının paylaşımlarından seçtiği fotoğraflar içinden ile yılın en iyi fotoğraflarını belirledi. GoPro'nun resmi instagram hesabından  yayınlanan dünyanın dört bir yanından GoPro kamerasıyla çekilmiş Top 10 fotoğraf karşınızda.
2015'te Sosyal Medyada En Çok Beğenilen 15 Onedio Videosu
2015 özellikle video ekibi olarak bizim için önemli ve güzel bir yıl olarak geride kaldı. Kendi ekibimizle yaptığımız çekimlerden ve Onedio ile özdeşleşen video listelerden oluşan; bir çok televizyon kanalı ve haber sitesine de ilham kaynağı olan, '2015 Yılının Sosyal Medyada En Çok Beğenilen 15 Onedio Videosu'nu sizler için derledik.*Facebook ve Youtube hesaplarımızdaki etkileşim oranlarına göre sıralı bir şekilde derlenmiştir. Daha fazla eğlenceli videomuz için kanalımıza abone olabilirsiniz. 
2015 Yılından İçinizi Isıtacak 30 Umut Dolu Kare
Bu yıl yaşanan kötü olaylar, rahatsız edici pek çok görüntü ile karşılaşmamıza sebep oldu... Biraz da moral verici fotoğraflara bakmaya ne dersiniz? Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye çalışan gönüllülerden, sevgi ve merhamet mesajlarına, işte 2015'in kameralara takılmış umut dolu anları...
Büyülü Güzellikleriyle Geçtiğimiz Yıla Damgasını Vuran 20 Muazzam Sokak Sanatı Örneği
Sokak sanatı da, tıpkı sanatın diğer her bir formu gibi sürekli olarak gelişip, evriliyor. Bir zamanlar insanların sokak sanatına ne gözlerle baktıklarını söylememize gerek yok sanırım. Elbette, marjinal bir uğraşıydı. Fakat geçen zaman içinde çok şeyler değişti. Salt, sokak sanatı festivalleri bile geçirdiğimiz değişimin bir göstergesi. Aslında, şartlar değiştikçe, sanatçılar da değişti dersek yeridir. Çünkü çalışmaların seviyesinin sürekli olarak yükseldiğine hep birlikte şahitlik ediyoruz. 2015 yılı da sokak sanatçıları açısından oldukça verimli bir yıl oldu. Galeriyi hazırlarken birçok muazzam çalışmayı elemek zorunda kaldığımız için üzülüyoruz. Zira listeyi epeyce uzatmak mümkündü. Bu noktada seçtiğimiz çalışmalardan memnun kalacağınızı umuyoruz.
2015'te Türkiye Gündeminde İz Bırakan 76 Olay
Sivil, asker, polis, yüzlerce insanımızın hayatını kaybetmesine neden olan PKK ve IŞİD terörü, kadın cinayetleri ile katillere uygulanan indirimler, saldırıya uğrayan, tutuklanan gazeteciler, toplatılan dergiler, Rusya krizi, sokağa çıkma yasakları ve çatışmalar 2015 Türkiye'sine damga vuran konuların başında yer aldı. Tansiyonun hiç düşmediği siyaset cephesinin gündeminde ise 5 ay arayla yapılan iki seçim ve koalisyon tartışmaları vardı.Hafızalardan kolay kolay silinmeyecek olaylarla dolu 2015'te ülke gündemini meşgul eden başlıkları sizler için derledik...
2015'te Rol Aldıkları Filmlerle Ses Getiren En Gözde 30 Oyuncu
IMDb'de profili en çok ziyaret edilen oyunculardan oluşan listede 2015'teki filmleriyle oyuncuların ne kadar çok dikkat çektiğini görebilmek mümkün oluyor. Yıldızı parlayan yeni isimlerden haberdar olmak ve geçtiğimiz yıla göre hangi oyuncuların geri planda kaldığını görmek için mutlaka göz atılması gereken bir listedir. İşte bu seneye damgasını vuran o 30 Hollywood oyuncusu:
İyi Şeyler de Gördük: 2015 Türkiye'sinde Biraz Olsun Gülümseten 33 Haber
Talihin insanın yüzüne nereden güleceğinin belli olmadığının kanıtı... Bingöl'ün Sarıçiçek köyüne 2 Eylül'de düşen meteor, köy halkının başına âdeta talih kuşu gibi kondu. Bu vatandaşlardan biri olan İsmail Ergün, borçlarını kapattığı gibi, üzerine bir de araba aldı. Özetle gökten para yağdı sevgili okurlar...