Yüz Şekline Göre Ne Kadar Çekicisin?

Oturduğunuz şeklinizin karakterinizi ele verdiğini biliyor muydunuz?

O zaman şimdi testi çözün ve öğrenin!

Sen bu dünyaya gelmiş en çekici insanlardan birisin!

Sen bu dünyaya gelmiş en çekici insanlardan birisin! Her girdiğin ortamda insanlar gözlerini senin üzerinden alamıyor. Ortamlarda adeta bir yıldız gibi parlıyorsun. Gülen yüzünle, tatlı gülüşünle her zaman imrenilen bir yapın var. Konuşmaya başladığında dudağından dökülen kelimelere insanlar hayranlıkla bakıyor. Konuşmanın sonu gelmesin istiyorlar. Karşındaki insanları etkilememe gibi bir ihtimalin yok. Seni bir bulan bir daha bırakmamak için neler yapıyor neler... İnsanlarda öyle bir iz bırakıyorsun ki ömürleri boyunca kalplerinde kazınıyorsun. Seninle bir kez yola çıkanın bu çekici insanı unutması mümkün değil.

Çekicilik senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek!

Çekicilik senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Dünyanın en çekici insanı değilsin belki, ama çekicilik senin kanında var. Bir mıknatıs gibi insanları kendine çekiyorsun. Ve bunun da farkındasın. Hoşuna gitmiyor değil. Çekici olacağım diye kendini zorlamıyorsun, içinden gelen zaten bu. Yaptığın seçimlerden anladığımız kadarıyla bu özelliğinle etkileyemeyeceğin insan yok. Aldığın nefes, içtiğin su gibi işlemiş benliğine çekicilik. Düşünceli, nazik, kibar ne kadar etkileyici özellik varsa sende toplanmış. Senin gibi insanların özlemiyle yanıp tutuşuyor bu dünya.

Sendeki doğal güzellik ve çekicilik!

Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki çekicilik konusunda da tam kararındasın. Sendeki doğal güzellik ve çekicilik yani, bunun için ekstradan bir çaba sarf etmiyorsun.  Her zaman hafif bir çekiciliğin var fakat sen bunu asla göze sokmuyorsun. Seni tanıyan sendeki çekiciliği daha rahat görüyor. Dışarıya karşı kendini biraz koruyorsun diyebiliriz. Hiçbir ortamda göze batmaz, kimsenin kötü yorumlarına maruz kalmazsın. Bu yüzden de insanlar seni severler. Bu yapmacıksız doğal halin seni zirveye taşıyacak. E o zaman da bizim hakkımızı verirsin :)

Senin kanında bir gram bile çekicilik yok!

Senin kanında bir gram bile çekicilik yok. İnsan az gülümser azıcık eşe dosta tatlılık yapar. Evet şansın olsa şu an kafama taş atarsın. Fakat sırf senin gönlün olsun diye yalan söyleyecek değiliz. Değilsin işte çekici. O suratsızlık, o ciddiyet, insanın içini karartıyor valla! Kırk yılda bir gülümsesen incilerin dökülür sanki. Testi de niye çözdün hiç anlamadık. Çekici olup olmadığını merak ettiğine göre içinde ufacık da olsa çekici olma ihtimali var. Acaba var mı yoksa ya! :)

Kendinden emin, eşsiz ve tuhaf bir yapın var!

Kendinden emin, eşsiz ve tuhaf bir yapın var! Çoğu kişi senin giydiğin kıyafetleri giymeye cesaret edemez, ancak sen üstünde mükemmel bir şekilde taşırsın onları. Farklısın ve bu farklı yapın insanlarda merak duygusu uyandırıyor. Seni yeni tanımaya başlayan kişiler, her gün senin hakkında bir şey öğrenmek için can atıyor! Eğlenceli ve renkli kişiliğin sayesinde çok çekici ve benzersizsin! Böyle devam et!

Çekicilik senin genlerine işlemiş!

Çekicilik senin genlerine işlemiş. Yani çekicilik senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Her girdiğin ortamda insanlar gözlerini senin üzerinden alamıyor. Ortamlarda adeta bir yıldız gibi parlıyorsun. Samimiyetin ve neşenle çevrenin gözbebeğisin. Her ortamın aranan insanı sen oluyorsun. Bu yüzden çevren tarafından çok sevilirsin. Karşındaki insanda çekiciliğin sayesinde inanılmaz derin etkiler bırakıyorsun. Tabii durum böyle olunca senin gibi birini unutmaları da imkansızlaşıyor!

Çekicilik senin kanında var!

Dünyanın en çekici insanı değilsin belki, ama çekicilik senin kanında var. Bir mıknatıs gibi insanları kendine çekiyorsun. Ve bunun da farkındasın. Hoşuna gitmiyor değil. Çekici olacağım diye kendini zorlamıyorsun, içinden gelen zaten bu. Yaptığın seçimlerden anladığımız kadarıyla bu özelliğinle etkileyemeyeceğin insan yok. Aldığın nefes, içtiğin su gibi işlemiş benliğine çekicilik. Düşünceli, nazik, kibar ne kadar etkileyici özellik varsa sende toplanmış. Senden etkilenen bir insanın da seni unutması imkansız!

Senin şu caziben var ya, kimsede yok be!

Senin şu caziben var ya, kimsede yok be! Bunun için özel bir şey yapmana gerek yok, doğuştan gelen bir özellik bu! Kişiliğin olsun, dış görünüşün olsun, her şekilde insanların dikkatini çekmeyi başarıyorsun. En paspal halinle bile, bir konuşmanla karşındakini adeta eritiyorsun! İnsanların seni kontrol etmesine asla izin vermiyorsun ki bu da seni vahşi cazibeli olarak görmelerine neden oluyor. Kontrolün tamamen sende olması, özgürlüğüne düşkün olman ve yeri geldiğinde sert olman seni aşırı çekici yapıyor! Formülünü bize de ver!Senin gözlerin, o bakışların yeter! Öyle anlamlı bakıyorsun ki insanlara, senden etkilenmemek mümkün değil. İnsanlarla konuşurken göz temasına çok öneme veriyorsun. Çünkü gözlerin her zaman gerçekleri söylediğini düşünüyorsun. E tabi hal böyle olunca da gözlerinle insanları resmen cezbediyorsun. Tanımadığın bir insan bile bakışından etkilenebiliyor. Bunu aslında bilinçli olarak yapmıyorsan senin doğan gereği gözlerin çekici. Sen de bunu kullanmasını çok iyi biliyorsun. Tabi bakışlarında asıl etkileyen şey gözlerinin güzel oluşundan kaynaklı. Çünkü kirpiklerin ve göz rengin çok güzel. Herkes tarafından beğeniliyor. Hem göz rengin hem kirpiklerin hem de bakışların insanları cezbediyor. Bunun yanında senin ağzın da çok iyi laf yapıyor. Nerede nasıl konuşacağını çok iyi biliyorsun. Bu da senin kendine olan özgüvenini doğal olarak arttırıyor. Sen bir harikasın dostum!

Görünüşünde muhteşem bir cazibe var!

Görünüşünde muhteşem bir cazibe var. Öyle böyle değil hem de! Tabii insanlar bunu ilk bakışta anlamayabilir, seni tanıdıkça, içinin güzelliğini de gördükçe onlara aşırı derecede çekici geliyorsun. Yeri geldiğinde gizemli bir havaya giriyor, insanları merak içerisinde bırakıyorsun. Kendini düşündürmeyi iyi biliyorsun yani. Bu da sana ayrı bir hava katıyor diyebiliriz! Bu ihtişamından ve ışıltından hiç vazgeçme, böyle çok güzelsin!Kendine has giyim tarzın ile insanların dikkatini fazlasıyla çekiyorsun. Çünkü hem kendine yakışanı hem de kombinini çok güzel seçiyorsun. Renkleri birbiri ile öyle uyum içinde kullanıyorsun ki dikkat çekmemen imkansız. İnsanların ne dediğini çok umursamıyorsun. Sen kendini nasıl daha iyi hissediyorsan o şekilde kombinini oluşturuyorsun. Tercihlerine her zaman için güveniyorsun. Hatta genelde siyah rengini  kıyafetlerinde çok kullanırsın. Sana da çok yakıştığını düşünüyorsun. Bunu çok iyi de taşıyorsun. En dikkat çekici noktan kıyafetlerin ve onu mükemmel bir şekilde taşıman. Bir ortama girdiğin zaman ilk önce insanlar ne giydiğini merak ederler ve gözleriyle süzerler. Sonra sana selam verirler. Bu biraz da çekememezliğe giriyor gerçi. Ama bunlar senin umurunda değil. Cool bir insansın ve bunu korumayı her zaman tercih edersin. Gerçekten mükemmel bir detaysın!

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
YORUMLAR
17.06.2018

Gördüğüm en saçma onedio testi. Çekicilik görüntüden ya da surat şeklinden değil, karakter, tavır ve karizmadan v.s. gelir.

Belki de buraların en güler yüzlü, en insan canlısı insanına 'niye bu kadar ciddisin,hiç gulmuyorsun, 1 gram bile çekici değilsin' diye posta koydun Onedio.

Pasif Kullanıcı
17.06.2018

Kendinden emin, eşsiz ve tuhaf bir yapın var!-öyleyimdir.

17.06.2018

susam

TÜM YORUMLARI OKU (24)