Yeni Bir İlişkiye Ne Kadar Hazırsın?

İnsan bazen yaşadıklarından o kadar yorulmuştur ki, yeni bir ilişkiyi bırakın yeni birini tanımak dahi istemez. Eğer sen de böyle hissediyorsan, 

Haydi teste! 

Sen yeni bir ilişkiye hiç hazır değilsin!

Valla sen yeni bir ilişkiye hiç ama hiç hazır değilsin. Yaşadıklarından yeterince yorulmuş gibi bir halin var. Çok sevdiğin bir insan tarafından büyük bir hayal kırıklığına uğramışsın. Daha öncekilerde de hep böyle şeyler yaşamışsın. O yüzden artık bir dur demenin vakti geldi. Biraz kendini dinlendirmeli, kimseyi hayatına almamalısın. Çünkü içinde kalan bu kırıntıların geçmesi senin için biraz zaman alacak. Eğer içindeki öfkeyi, kırgınlığı atmadan yeni bir ilişkiye başlarsan senin için sonuç daha hüsran verici olabilir. Çünkü tanıştığın yeni kişiye önceki yaşadığın olayları yansıtabilir hem kendini hem onu üzebilirsin. O yüzden hem kafana hem kalbine biraz zaman vermelisin. Zaten senin için doğru olan kişi hiç beklemediğin bir anda karşına çıkacaktır. Belki de çok yakınındadır. Sadece sen her şeyi şimdilik zamanına bırakmalısın. Eminiz senin için en güzeli böyle olacaktır. Zamanla içindeki ateş sönecektir. Tam da bu anda tüm yaşadıklarını unutturacak birisi karşına çıkacaktır. Şimdi her şeyi zamana bırak ve kendine bak. Sen herkesten çok daha değerlisin. Bunu unutma. :)

Tam olarak hazır değilsin ama hayır da demezsin!

Yeni bir ilişki için tam olarak hazır olmasan da içindeki bazı şeyleri atmış görünüyorsun. Eski ilişkilerine dair kafanda veya kalbinde pek bir şey kalmamış gibi. Kendince içindeki fırtınaları dindirmiş, bunlara çözüm bulmuşsun. O yüzden karşına biri çıksa belki kabul edebilirsin ama tüm bu yaşadıklarından öğrendiğin bir şeyler var. Karşına çıkan insana öyle kolay kolay güvenmemeyi tercih ediyorsun. İlk önce senin için neleri göze alabileceğini merak ediyorsun. Bunun için de kendine ait planların, yöntemlerin var. Eğer bunu geçerse zaten kendini karşındaki kişiye açarsın. Ama bu durum biraz zaman alabilir. Tabii bunu yaparsın sonrasında ne sen üzülürsün ne de karşı taraf. Her şeyi en başından belirlemeyi tercih ediyorsun. Bundan sonra duygularınla değil mantıklı düşüncelerle ilişkilerine adım atmayı düşünüyorsun. Belki de senin için doğrusu budur. Ama hiç beklemediğin bir anda mantığın ile düşüncelerin arasında büyük bir çıkmaza girebilirsin. İşte o zaman karar senin. :) Hangisinin seni mutlu edeceğini düşünüyorsan onu yap. Sonuçta bu senin hayatın ve ne hissettiğin her şeyden çok çok daha önemli. Bizden söylemesi. :)

Artık yeni bir ilişkiye adım atma zamanı!

Sen artık tamamen kendini yeni bir ilişkiye hazır hissediyorsun. Geçmişindeki tortulardan tamamen arınmış, kendine yeni bir sayfa açmışsın. Senin için geçmiş pek bir şey ifade etmiyor. Alacağın dersleri aldın ve yoluna devam ettin. Çünkü sen kendinin ne kadar değerli olduğunun farkındasın. Bir başkası için üzülmeye, kendini kötü yapmaya değmeyeceğini çok iyi biliyorsun. O yüzden şu hayatta neyden mutlu oluyorsan onu yapmayı tercih ediyorsun. Geriye takılı kalmak yerine önüne bakıyorsun. Sonuçta hayatını sürekli birileri girip çıkacak. Bunlar için uzun uzun üzülürsen bu hayatın tadı kalmaz. Keşke herkes senin gibi olabilseydi. Özgür olabilmek kimseye bağlı kalmamak senin için en değerli şey. Bundan asla ama asla vazgeçmezsin. Böylece hayatın tadını istediğin gibi çıkaran nadir insanlardansın. Harikasın. :)

Popüler İçerikler

Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
Yaş Farkı Olay Olmuştu: Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Deniz'li Dizi Hakkında İlk Kez Konuştu!
Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
YORUMLAR
07.12.2018

'Sen yeni bir ilişkiye hiç hazır değilsin!' Haklısın

07.12.2018

Tam olarak hazır değilsin ama hayır da demezsin!

07.12.2018

valla da billa da hazırım ya, la gelir misin lütfen

07.12.2018

Gelir gelir onedio dan bir kekonun yaptığı aptal bi test ile gelir Çok merak ediyorum içerik üretmek için daha ne kadar sacmalayacaklar. Belki cahil biriyim illa iyi şeyler de yapılıyor ama kötü de yorum yapıyor da olabilirim kişisel algılanmasın Saçma iceriklerinde reklaminizin da taa MK

TÜM YORUMLARI OKU (8)