Tehdit Ettiği Eski Sevgilisinin Ölümüne Neden Olmuştu: Tahliye Edilen Şahıs İçin Ağır Ceza Yolu Açıldı

Eski sevgilisi Zehra Demir'e psikolojik baskı uygulayan ve genç kızın intihar etmesine neden olan Süleyman Taruk'un yargılandığı davada, hakim genç kızın ailesinin talebini dikkate alarak Taruk'un ağır ceza mahkemesinde yargılanmasının yolunu açtı. 

19 yaşındaki Zehra Demir'in ölümüne neden olan Süleyman Taruk, 'tutukluluk bir tedbirdir' denilerek tahliye edilmişti 👇

Tutuklamaya Gerek Duyulmadı: Eski Sevgilisini Tehdit Ederek Ölümüne Neden Olan Genç Tahliye Edildi

Eski sevgilisi Taruk tarafından 'Ağabeyini arayıp yaşadıklarımızı anlatacağım' diye tehdit edilen Zehra Demir, 28 Eylül'de intihar etmişti.

Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın haberine göre eski sevgilisini tehdit ederek evinin önüne gelen Süleyman Taruk, Demir'in ağabeyleri ile evin önünde kavga ederken korkuya kapılan Zehra Demir, dördüncü kattan atlayarak intihar etmişti.

Mahkeme, 'Tutukluluk bir tedbirdir' diyerek genç kızın ölümüne neden olan Taruk'u tahliye edilmişti.

www.aa.com.tr

29 Eylül'de 'intihara yönlendirme' savıyla tutuklanan Taruk, mahkeme tarafından 'tutukluluk bir tedbirdir' denilerek tahliye edilmişti. 

Demir'in ailesi bu skandala tepki gösterdi.

Avukatı itiraz etti, hakim haklı buldu: Davanın ağır ceza mahkemesinde görülmesinin önü açıldı

Ailenin avukatı Adil Cin, Antalya 16’ıncı Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada 'Taruk’un terör örgütü üyeliği ve uyuşturucu kullanma suçundan sabıkalı olduğu' gerekçesi ile itirazda bulundu. 

Hakim Gültekin Demir, 'Sanığın Zehra Demir’i ilişkisi nedeniyle ailesi nezdinde sürekli rencide ettiği, evin kapısına dayandığı, bıçakla tehdit içeren sözler sarf ettiği, telefonda ‘Telefonu aç yoksa sizin evin orada kıyamet kopacak’ dediği, cebir kullanarak eve girmeye çalışması sonucunda ölenin dördüncü kattan atladığı...' kararı ile, davanın hangi mahkemede görüleceğine yeniden karar verilmesini istedi.

Aile, kararı sevinçle karşıladı

Aile, davanın Antalya Bölge Adliye Mahkemesi’ne sevk edilmesi kararını sevinçle karşıladı. Avukat Cin, konuyla ilgili 'İlk itirazımızda olumlu sonuç aldık. Bölge Adliye Mahkemesi’nin bu dava dosyasını ağır ceza mahkemesine göndereceğini umuyorum. Böylece davayı doğru yola sokmuş oluruz' açıklamasında bulundu.

Popüler İçerikler

Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
YORUMLAR
16.12.2018

İlginç olan bir diğer konu ise,öyle güzel bir kızın o tür bir oluşuma kalbini kaptırmış olması normal şartlarda akşam karanlığında aniden arkanı döndüğün bu tip karşına çıksa ne tarafa gideceğini şaşırırsın.kadınları anlamak sahiden imkansız..

16.12.2018

valla bende anlamıyorum aga.

16.12.2018

HERİFİN TİPİ;DÖV DİNLEN,DÖV DİNLEN,DÖV DİNLEN..

toplum Çok bencilleşti dövüyo dinleniyor sırayı salmak falan yok hiiç peh :)

16.12.2018

Ailene anlatmasından korktuğun ne yaşadın ki be kızım şu habeş maymunuyla,kalkanı indirir bu tip.Anne babalar lütfen kızlarınıza sizden korkmaması gerektiğini,size sonuna kadar güvene bileceğini gösterin.Çoğu kız ailesinden korktuğu için intihar ediyor,çocuklarınıza güçlü olmasını öğretin.Böyle hatalı genetik ürünlerin,çocuklarınızı ezmesine izin vermeyin artık.Şu veledi zinada umarım ağır bir ceza alır ve cezaevinde de iyi karşılanır.Kıza yaşattıklarının aynısını yaşatırlar,korku acı içinde sürünerek leş olup gider.

TÜM YORUMLARI OKU (38)