Sokakta Ağlarken Bulunup Kurtarılan Köpeğin, Kısa Sürede Geçirdiği Muhteşem Değişim İçinizi Isıtacak!

Yağmurlu bir günde Carey Linnell isimli kadın tarafından aranan Hope For Paws yine içimizi ısıtacak bir olaya imza attı. Birkaç gündür arabanın altında saklanan ve oldukça korkmuş olduğu gözlenen köpek gözyaşları içindeyken iyi insanlar tarafından kurtarıldı. Kurtarma girişimin ardından bakıma alınan köpeğin kısa sürede geçirdiği değişimi mutlaka görmelisiniz!

Popüler İçerikler

Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
06.06.2018

İnsanların merhametine muhtaç olduğunuz için içim parçalanıyor. Bu dünyayı güzelleştiren siz, mahveden biziz halbuki. Her canlının insanoğlunun bu dünyadaki sınavı olduğuna inanıyorum. Hepimiz merhamet ettiğimiz kadarını göreceğiz. Ne olur şu canlara kıymayın artık.

07.06.2018

Bütün hayvanlar çok kıymetli de, köpekler bambaşka bir şey. İnsanlar köpekleri hak edecek ne yaptı bilmiyorum. Bir Alman Kurdum vardı. 14 sene geçirdik beraber. Veterinerde buldum onu arkadaşımın köpeğini götürdüğümüzde. Yavrulardan en güçsüzü diye annesi boğmaya kalkmıştı. Avcum kadardı ilk elime aldığımda, geceleri üşüyor diye atletimin içine sokar öyle uyurduk. İhtiyarlamasına rağmen huy kalmıştı hep atletimi alır onla uyurdu. Ömrünü vefa ile tamamladı. Başka köpekte alamadım zaten ondan beri. Beni yanıltmayan tek varlıktı. Hep aynıydı. Hep dosttu. Gözüme toz kaçtı yine..

06.06.2018

ya ne güzel keske benimde böyle güzel bahceli evim olsada kedi köpek beslesem

TÜM YORUMLARI OKU (34)