Sizi Tüm Hafta Sonu Boyunca Eve Hapsedecek Kadar Sürükleyici Olan 13 Yeni Dizi

2019 film ve dizi bolluğu açısından güzel bir sene olacak. Game of Thrones, True Detective ve Billions gibi herkesin merakla beklediği dizilerin yeni sezonları geldi. Biz de sizler için Ramazan ayında evde otururken izleyebileceğiniz popüler dizileri derledik. Buyurun birlikte bakalım...

13. The Code

IMDb: 5,5

The Code, her biri savcı, savunma avukatı, dedektif ve Marine olmak için yetiştirilmiş hukuk insanlarını anlatıyor. İzlerken, yargıda tarafsız olmanın silahlı kuvvetlerdeki ilişkileri nasıl etkilediğini göreceksiniz.

12. Chambers

IMDb: 6,6

Sasha kalp krizi geçirdikten sonra organ nakli ile hayata döner fakat daha sonra donörü bulmak ister. O aileyle tanıştığı zaman kalbini bağışlayan kişinin özelliklerini almaya başlar. Chambers, o andan itibaren mistik ve psikolojik bir korku dizisine dönüyor.

11. In the Dark

IMDb: 6,8

Murphy, iyi bir espri anlayışı olan görme engelli bir kadındır. Bir arkadaşı öldürülene kadar, zamanını erkeklerle geçirmeyi seven Murphy'nin hikayesi komedi gibi gözüküyor fakat daha sonra dedektif hikayesine dönüyor. Merak uyandıran kısmı ise, hep karanlıkta olan görme engelli bir kadının kendi başına katili bulup bulamayacağı...

10. Unspekable

IMDb: 7,0

Dizi, 1980'li yıllarda Kanada'da olan gerçek olayları konu ediyor. Yüzlerce insana HIV ve hepatit gibi virüsler bulaşıyor. İki aile, umutları ve yaşadıkları ayrılıklar ve hastalıkla mücadele etmeleri her şeyi değiştirebilecek mi?

9. Whiskey Cavalier

IMDb: 7,1

Whiskey Cavalier, yetenekli FBI ajanı Will Chase ve baş belası CIA çalışanı Francesca “Frankie” Trowbridge’in birlikte atıldığı eğlenceli maceralar konu ediliyor...

8. The Enemy Within

IMDb: 7,2

Kendisini Dexter'dan da bileceğiniz bir dönemin yetenekli CIA ajanı olan Erica Wolfe, Amerika’nın en büyük haini olarak bilinir. Elindeki gizli bilgileri paylaşan Wolfe yakalanmış ve hapse gönderilmiştir. Ancak şimdi FBI’ın ona ihtiyacı vardır. Ülke tehlikeli eylemlerinin tehdidi altındadır ve FBI kendilerine yardım etmesi için Erica’yı kaldığı federal hapishaneden çıkarır...

7. Gentleman Jack

IMDb: 7,4

Anne Lister'ın gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Gentleman Jack, Lister’ın günlüklerinde şifreli bir şekilde yazdığı hayatına dair detayları konu ediyor. Dizi, Lister’ın aile yadigarı evin kaderini değiştirmesini ele alırken evde ailesiyle ve çalışanlarıyla olan ilişkilerini de değiniyor.

6. Shrill

IMDb: 7,5

Shrill, vücudunu değiştirmeden, hayatını değiştirmenin yollarını arayan bir kadının hikayesini anlatıyor. Annie, ana karakterimiz, ailesiyle, iş arkadaşlarıyla, sevgilisiyle ve hatta kendiyle düzgün bir ilişki kurmaya çalışır...

5. Hanna

IMDb: 7,6

2011 yapımı aynı isimli filmden uyarlanan dizi, olağan üstü avlanma ve savunma yeteneklerine sahip bir genç kızın, aslında kim olduğunu öğrenmeye çalışan bir CIA ajanından kaçma hikayesini işliyor. Babasının 15 yıl boyunca insanlardan izole bir şekilde Polonya'daki bir ormanda yetiştirdiği ve her türlü hayatta kalma derslerini öğrettiği Hanna, 15 yaşında geldiğinde adeta bir ölüm makinesine dönmüştür.

4. The Victim

IMDb: 7,8

İlk ana karakterimiz olan Anna Dean, oğlunu kaybeder ve hayat o andan itibaren durur. Tekrar evlenir ve bir çocuğu daha olur ama 15 yıl geçmesine rağmen acısı hala tazedir. İkinci ana karakterimiz ise çalışkan bir aile adamı olan Craig Myers üzerine atılmış bir cinayet suçunun kurbanıdır. Dizi bu iki karakterin ortak noktası ve gerçek katilin kim olduğu üzerine kurulu.

3. The Society

IMDb: 7,9

The Society, gizemli bir şekilde zengin New England kasabasına tıpa tıp benzeyen başka bir yere gönderilen bir grup gencin hikayesini konu ediyor. Gençler, yaşadıkları kasabanın benzeri olan bu yerde ailelere dair hiçbir ize rastlamaz. Başlarına gelenlere anlam vermeye çalışan gençler eve ve ailelerinin yanına dönmenin yolunu arar. Ancak her şeyden önemlisi öncelikle hayatta kalmanın yolunu bulmaları gerekir...

2. The Act

IMDb: 8,3

The Act, Münchausen sendromlu bir anne ve kızının her zaman yanında olabilmek için onun hasta olmasına ihtiyacı olmasını anlatıyor. Anne o kadar ikna edici ki doktorlar bile kendisine inanmaya başlıyor. Peki, kızı annesinin en yakın arkadaşı olmadığını anladığı zaman neler olacak?

1. Wayne

IMDb: 8,5

Wayne, babasının ölümünün ardından yıkıma uğrayan genç bir delikanlıdır. 15 yaşındaki genç, babasının ölümünden önce ondan çalınan 1978 model arabayı bulmak için yola koyulur. Ona bu macera dolu yolculuğunda aşık olduğu Del eşlik eder. Deadpool serisinin senarist ve yapımcıları Rhett Reese ve Paul Wernick, yapımcılığını üstlendikleri Wayne dizisinin başrolünü Mark McKenna ve Ciara Bravo üstleniyor.

Bonus: The Hot Zone

Henüz IMDb'de puanı olmayan dizi, Richard Preston’ın 1994 yılında piyasaya çıkardığı, Ebola virüsünün neden olduğu gerçek olaylara dayanan “The Hot Zone” isimli kitabının uyarlamasıdır. Bilim insanları iki ayrı kıtada yayılmış olan Ebola virüsünü durdurmak zorundadır.

Popüler İçerikler

Sefo Kadınlara Kaptırdık Demişti, Bartu Konsere Çıkmıştı: Alişan'ın Etek Gündemi Yorumları Tartışma Yarattı
Bahar Dizisinde Evren ve Timur'un Kardeş Olduğu Teorisi Ortalığı Karıştırdı!
Karabük Üniversitesi’nde Okuyan Kızlara Küfür Eden Kızılay Yöneticisi Görevden Alındı
YORUMLAR
11.05.2019

'The village' New york'taki bir apartmanın sakinlerini konu alan This is us tadında harika bir dizi...

11.05.2019

ikinci dizi gerçek bir olay değil miydi ya? hatta onedioda okumuştum haberini

11.05.2019

Aynen öyle 👍 dizi yaptıklarını ben de bilmiyordum, puanı da iyiymiş baya...

11.05.2019

#8 güzel tavsiye ederim

TÜM YORUMLARI OKU (4)