Sevgilinin Burcunu Söyle Evlenme İhtimalinizi Söyleyelim!

'Benimle evlenmeyi düşünüyor mu?' , 'Umarım benimle vakit geçirmek için beraber değildir!' gibi cümlelerle kafanı yoruyorsan, seni rahatlatmak için evlenme ihtimalini söylediğimiz güzel bir test hazırladık. Yapman gereken sadece sevgilinin burcunu seçmek! 

Testi çöz ve öğren! 

Arkana yaslan ve rahatla!

Sevgilinin burcunu seçtin ve şu an derin bir oh çekmenin zamanı! Endişelenmene hiç gerek yok. Neden mi? Çünkü sadık bir insanla berabersin. Seninle oynamadığını, vakit geçirmek için seninle birlikte olmadığını söylememiz gerekiyor. Onu al ve öpüp başına koy. Senin doğru kişi olduğunu düşündüğü anda seninle evlenmek için aklından bir sürü düşünce geçirecek. Belki de düğününüzü planlıyor bile olabilir. Onun sevgisi ikinize de bir ömür boyu yetecek. 

Bu zaman kadar boşuna endişe ettin. Belki de günahını bile almış olabilirsin. Seni aldatacağını belki de aldattığını falan düşündüysen çok yanlış düşüncelere kapılmışsın. Senin İçin en doğru insan hayatında merak etme. Sadece biraz daha net karar vermesini bekle. Unutma, sabreden her zaman başarılı olur. Hadi bakalım görelim seni!

Ne yapacağı belli değil!

Evet, aslan burcuyla birliktesin ve nasıl böyle bir şey yaptığını merak ediyoruz. Her an senden ayrılıp başkasının kollarına koşacak potansiyele sahip bir arkadaşımız var. Bunu belki sen de sezdin fakat onu sevdiğin için bazı huylarını görmüyorsun. Evlilik onun hiç aklından geçmemiş. Seninle ya da sensiz fark etmez hiç böyle bir şey düşünmemiş. 

Çok umutlanmamanı söylemek istiyoruz. Karşındaki insanın sağı solu belli olmaz. Sen yine de sabırlı ol ve bekle. Doğru zaman geldiğinde zaten bu evlilikle ilgili düşüncelerini hissedeceksin ya da kendisi sana belli edecek ve noktayı koyacaksınız. Hayırlı bakalım.

Evlilik onun için hapishane!

Maalesef ki evlilik kurumu onun için bir hapishaneden farksız. Kendisi özgürlüğüne düşkün bir arkadaşımız olduğu için bu hamleden korkuyor. Belki de seninle evliliği sonunda düşünebilir, fakat korkularını yenmesi gerekiyor. Evlendiğinde istediği şeyleri yapamamaktan çok korkuyor. Eğer yapamazsa mutsuz, kötü bir evliliği olacağını düşünüyor. 

E böyle düşünen biri bırak evlenmesin. O istediğinde zaten senin yanına gelecektir. Sen eğer onu seviyorsan ve evlilik evlilik diye tutturmuyorsan bekle ve sabret. Başka yapacağın bizce pek bir şey yok. Ona belki kendi çapında evliliğin güzel yönlerini gösterebilirsin.

Evliliği düşünebilir!

Öncelikle ona güvenebilirsin. Güvenebilirsin, çünkü seni seviyor. Fakat evlilikle ilgili çok net düşünceleri yok. Senin onu yönlendirmene ihtiyacı var. 'Asla evlenmem!' demiyor fakat onu evliliğe iten bir şeylerin olması gerekiyor. Yani evlilikte onu cezbedecek bazı şeyleri ona göstermelisin. İş biraz sende de bitiyor gibi. Seni sevme konusunda hiçbir sıkıntısı yok. 

Çok endişelenme. Sevdi mi tam seviyor ve bağlandığında onun için vazgeçmesi çok zor oluyor. Yeter ki, sen onu kendine bağla. Gözü senden başkasını görmez! Bak bu konuda güvenebilirsin bize. Senden kopamayacağı için de seninle sonunda evlenecek.

Başına dert almışsın!

Ne yazık ki, sana iyi şeyler söyleyemiyoruz. En güvenilmeyen burçlar listesinde 3. sıradaki burcumuz terazi! Zaten bu kişiyle evlenmemen de en hayırlısı olacak. Hem güvenilmez bir kere aldatmaya da meyilli. Zaten evlenmenin e'sini duyunca tüyleri diken diken oluyor. Sen bu insanla asla yapamazsın. İleride de çok üzülürsün. 

Hayatındaki kararlar gibi ilişkilerinde de hep en zoru seçmişsin. Nacak ve ancak onun istediği gibi biri olursan evliliği düşünebilir. Seni değiştirerek başka bir insan yaratmak istiyor. E bunu da kabul etmemelisin.

Ev-le-ne-cek!

Vallahi en güvenilir burçlardan olan koç burcuyla berabersin. Senin evlenmeme ihtimalini düşünmen bile saçma. Seninle birlikteyse tabii ki de evlenecek. O da zaten bunu istiyor. Hem sadık hem de dürüst. seni zaten aldatamaz. Evet, biraz kaba olabilir fakat asla sana ihanet etmez. 

İlişki yaşadığı insana sadık olduğu için de evlenmeyi düşünüyor. Sadece her zaman ki gibi biraz zamana ihtiyacınız var. Biraz daha kendinizi tanıyın deriz biz. 'Biz birbirimizi çok iyi tanıdık!' dediğiniz anda da başlatın işlemleri bakalım.

Ev-len-me-ye-cek!

Sana çok net bir şey söyleyeceğiz. Sen kesinlikle bu kişiden uzak dur. Aklı fikri cinsellikte olan bir insanla zaten evlenmeyi düşünme. Evlense bile sana bir hayır geleceğini düşünmüyoruz. En güvenilmez burçlar listesinde de 2. sırada bunu da belirtelim. Zaten evlilikten nefret ediyor ve hayatını bu şekilde sürdürmeyi istiyor. 

Ya seninle ya da sensiz o bir şekilde istediği hayatı yaşayacak. Bu nedenle sen onunla evlenmeyi asla düşünme. Bırak o istediği hayatı yaşasın sen de istediğin gibi birini bul ve evlenmek istiyorsan evlen. Hayatını mahvetmeden bu yoldan dönmelisin.

Asla böyle bir düşüncesi yok!

En güvenilmez ve evlenilmeyecek burçlar listemizde kendileri başı çekiyor. Acilen ondan uzaklaşman gerekiyor. Seninle oyun bile oynuyor olabilir. Belki onunla evlenmek istiyorsun fakat sana bir dost tavsiyesi verelim. Koşarak uzaklaş! Kendisi zaten evlenmeyi hiç istemiyor. Sen evlenmek istiyorsun, nasıl olacak bu iş? 

Senden güzel şeyler görmediği vakit hemen seni bırakıp gidecek potansiyele sahip. Onu sürekli pohpohlamanı, ilgi göstermeni ister ama o pek sana ilgi göstermez. Zaten evlenmek de istemiyor. Sana iyi gelecek başka birilerini bir an önce bulmalısın!

Evliliği düşünebilir!

Öncelikle bu arkadaşlarımızın çevresi çok geniş ve her an elden gidebilecek potansiyele sahipler. Duygusal ilişkileri çok fazla önemsemese de seninle mantık evliliği yapabilir. Eğer sen de mantık evliliği düşünüyorsan ona 'Evet!' diyebilirsin. Ha yok, ben tamamen duygusal bir evlilik yapmak istiyorum diyorsan sana göre olmadığını söylememizde yarar var. 

Evlenip evlenmeme konusundaki kararı sana bırakıyoruz. Sen ne istiyorsan ona göre hareket et. Asla onu sevdiğin için onun bütün yönlendirmelerini kabul etme. Kabul ettiğin taktirde seni parmağında çok kolay oynatır.

Yüzük parmağına doğru yola çıkmış!

Diğer burçlara göre sen çok şanslısın! Senin doğru insan olduğunu düşünüyor ve aklında bir şey kuruyor. Bu çok güzel bir şey. Zaten aile yaşamına düşkün bir arkadaşımız var karşımızda bu nedenle evlilik düşünmemesi saçma olurdu. Sadece doğru zamanı bulduğunuzda birbirinize açılıp isteklerinizi söyleyin. Gerisi zaten çok kolay bir şekilde gelecektir.

Uzun zamandır zaten seninle böyle bir şey düşünüyormuş. Sana bunu söylememesinin nedeni de senin düşüncelerinden çekindiği içindi. Yaptığın bazı hareketlerle senin de istediğine emin oldu ve doğru zamanı kolluyor. Hadi bakalım hayırlısı.

Sana aşık ve evlenmek istiyor!

Biliyorsun, yengeç burcu biraz takıntılı bir burç ve bu nedenle aşık olduklarında kolay kolay vazgeçemiyorlar. E bu nedenle de evliliğe sıcak bakıyorlar. Hayatındaki insan da sana aşık olduğu için seninle evlenmek için can atıyor. Bunu sana belli etmek istemiyor, ama senin biraz biraz sezdiğinin de farkında! Şimdilik ses etme bakalım ileride neler olacak. Hep birlikte göreceğiz.

Zaten evlenmeyeceği bir insanla da ilişkiye başlamak ona çok saçma geliyor. Başından beri seninle ciddi düşünüyormuş da haberin yokmuş. Bak sen şu çakala! İnsan biraz belli eder, değil mi? Hadi bakalım, umarız ki istediğin her şey olur.

Popüler İçerikler

Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
Kardeşlerim'in Başrolüydü... Burak Deniz'in Yeni Dizisindeki Partnerinin 15 Yaş Küçük Olması Tepki Çekti!
Survivor'dan Elenen Bozok Şok İddialarda Bulunduğu Nagihan Hakkında "Şakşakçı" Dedi!
YORUMLAR
12.09.2018

Balık burcuyum. Dur bi yapayim kendi adima dedim ve şok oldum. Onediocum ne diyosun Allah askina? En güvenilmez ve evlenilmeyecek burçların basindadir. Kosarak uzaklas ondan, ilgi göstermezsen hemen ayrilir, derhal baska birini bulmalisin ne demek yaa! Heralde bunu okuyup terk etti beni. Üstüme iyilik sağlık haksız miyim ama?

12.09.2018

bu editörü kenara not edelim de bi daha burç içeriklerini okumayalım

12.09.2018

balığın mı evlenme düşüncesi yok?? SİKTİR AMK

TÜM YORUMLARI OKU (18)