Rüyada Kan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kan görmek veya damardan kan aktığını görmek varlık içerisinde iken yokluğa, yokluk içerisinde iken varlığa delalet etmektedir. Rüyada herhangi bir uzuvdan kan aktığının görülmesi, gelecek bir kötülüğe ve kedere işaret edilmektedir. Rüyada kan görmenin daha ayrıntılı incelemesi için buyurun içeriğimize.

Rüyada kan görmek

Rüyada kan görmek genel hatlarıyla haram bir işe bulaşma olarak yorumlanmaktadır. Eğer kişi yaptığı bir kötülükten dolayı kendini suçlu hissediyorsa bu kan onun vicdanının dışa vurumudur.

Rüyada kan aldırmak

Rüyada kan alındığının görülmesi birilerinin sizin hakkınızda kötü sözler söylediğine yorumlanırken, siyaha çalan bir kan görmek manevi olarak güçlü olmaya ve zorluklar karşısında dirayet göstermeye işaret etmektedir.

Rüyada kan ağlamak

Rüyada kanlı bir biçimde ağlandığının görülmesi ele geçen çok önemli bir fırsatın kaçması anlamına gelmektedir. Kaçan fırsattan ötürü rüya sahibi çok pişman olmuştur.

Rüyada kan bağışlamak

Rüyada kan bağışladığını gören kişi kötülüklerden kurtulur ve rahata ulaşır.

Rüyada bacağından kan aktığını görmek

Kişinin maneviyatına etki edecek bir olayın yaşanacağını, rüya sahibinin yüzüne iyi görünüp, arkasından pek çok kötü söz söyleyen biriyle bağların kopacağını, kişiyi maddi olarak sömürmeye çalışan insanlar olacağını ifade eder.

Rüyada burundan kan gelmesi

Burundan gelen kan koyu renkli ve katı ise bu düşük çocuk yapmaya işarettir. Eğer kan akıcı ve bol bir şekilde geliyor ise kişinin harama bulaştığı manası çıkar.

Rüyada kan laboratuvarı görmek

Değerli bir eşyanın, takının kaybolması nedeniyle yaşanacak sıkıntıyı veya eve girecek hırsızı işaret eder.

Popüler İçerikler

ODTÜ'lü Profesörün Canlı Yayında 'Torpil' İsyanı: "Çocuk Sınavı Kazanıyor, Almıyorlar"
Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
YORUMLAR
12.06.2018

Rüyada zombi biçtiğini görmek? jsjsjsj

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ