Platonik Aşkına Şarkı Gönderiyoruz!

Platonik aşklar nefretle başlar! Şaka bir yana hepimizin içini yakan platonik aşkımız olmuştur. Ona açılamadığımız, açıldığımız halde cevap alamadığımız kişiler. İşte platonik aşıklar gün sizin gününüz. Platonik aşkınıza buradan şarkı seçiyoruz!

Cihan Mürtezaoğlu - Sen Banasın!

Bu şarkıyı senin platoniğine seçtik. Hemen aç dinle ve sonra ona at. Kalbinden geçenleri ona belki de bu şarkıyla söylemek istersin diye düşündük. Onu seviyorsun bunu sen de biliyorsun. Ona bir kez olsun 'Sen banasın'. de! Ona daha önce onu sevdiğini söyledin mi bilemiyoruz fakat sen gerçekten platoniğin dibini yaşıyorsun. Hatta kalbine düşmüş bir kıvılcım gibi günden güne büyüyor bu aşk. Seni tanısa o da severdi bence. Belki de tanıyor fakat bu durumu sana konduramıyor bilemiyoruz. Onu sevdiğini ona söylediğin zaman içinde kocaman bir rahatlama ve 'iyi ki söylemişim.' cümlesi oluşacak. İyi ki söyleyeceksin çünkü henüz yaşayacaklarının sen de farkında değilsin. Belki bir ömür boyu mutlu olacaksınız. Belki de hayatının aşkı şu an karşında ve sen sırf beklediğin cevabı alamayacaksın diye hayatın boyunca onu kaçıracaksın. Bu konuda iyi düşün. Zaten akşamları öyle düşünüyorsun ki sana şu dizeleri de ayrıca armağan ediyoruz.

 'Kim var kalbini yere serip

Kim var gönlünü eyleyip

Kim var gökleri şen edecek

Ben burdayım işte...'

Nilüfer - Tam Uzak Yollardan!

Uzun süredir içinde yanan alevi dağlara taşlara haykırsan bitmez. Sen fena tutulmuşsun ve hiç vazgeçecek gibi durmuyorsun. Onun için dağları deler, demirler eritirsin. Tek dileğin bir kez yanında olsun, yüzünü güldürsün. Kendisi farkında mı acaba bu kadar güzel güldüğünün? Aşkın sana öyle güzel gözüküyor ki kendini ona bakmaktan alamıyorsun. Belki de hiç tanımadığın bir kokuyu özlüyorsun ve seviyorsun. Kafandaki soru işaretleri bir an önce cevap bulmalı. Al karşına sorularını sor ve ona de ki 'Ben de seni bee...' Onun gönlünde yatanı bilemeyiz fakat senin gönlünde yatan gayet yerinde iyi gözüküyor. Gönlünden kalkacak gibi de durmuyor. Senin için en iyi şey bu güzel Nilüfer şarkısını bir an önce ona atman ve karşına alıp tekrardan bir kez daha konuşman. Kim bilir belki bu kez her şey değişir! Son olarak bu dizeleri sana armağan ediyoruz.

'Taa uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına, 

İçimde yanan hasretinle ben 

Baktım durdum senin yollarına. 

Sensizlik bir ölüm sanki. '

Zeki Müren - Elbet Bir Gün Buluşacağız!

'Zeki Müren yanılmış olamaz sevgilim, elbet bir gün buluşuruz.' Senin aşkından nasıl yanıp bittiğinden haberi var mı? Hayır varsa eğer insanlık suçu işlediğinin farkındadır umarım. Onu o kadar çok seviyorsun ki şu an seninle olmasa da ilerde seninle olması bile seni mutlu ediyor. Senin derdin belki de seni çok sevip aşkından ölmesi değil, o seni sevmese de sen onu seversin zaten. İçini yeterince dökemedin ona üzülüyorsun. Belki de kendini tam anlatamadın ona. Daha iyi yollar denemelisin etkilemek için. Zor birisini sevmişsin sen de bunun farkındasın. Senin kolay sevdiğin nerede görülmüş zaten... Kavuşacağınız günü sabırla bekliyorsun ve bu şarkıyı ona gönder ki süreyi belki daha da kısaltırsın. Sevdiği varsa da hiçbir şey için geç değil. Sana geldiği gün zaten senin kutlu günündür. Hadi bakalım bu dizeler sana gelsin. 

'Belki bir deniz kenarındaEl ele maziyi konuşacağız

Benim içimde yanan ateş var

Sevgilim ne zaman buluşacağız.'

Selami Şahin - Ben Sevdalı Sen Belalı!'

Sevip sevilmemeyi en iyi sen bilirsin. Sen tam olarak platonik aşıksın ve aşkını en iyi anlatan şarkıyı Selami Şahin senin için yazmış. Bu şarkıyı hemen platoniğine gönder ve de ki 'Duydun mu, Selami Şahin bize şarkı yazmış.' Bak bakalım o zaman sana geliyor mu, gelmiyor mu? Belki onunda kalbini kıpırdatan birkaç hareket olur. Elinden geleni yap ve bu aşkın peşini bırakma. Eminiz çok seviyorsun ve kendinden bile vazgeçebilirsin bu aşk için. Fakat karşı taraf bu kadar sana düşkün mü bilemiyoruz. Egolarına tutsak olmuş kişilere kalbini sakın açma. Çünkü gururunu ayaklar altına alan insanlar hayatına sevgili olarak girse bile seni her zaman ezmeye ve aşağılamaya çalışacak. Bu ilişkiyi en güzel ve en doğru şekilde başlatmak senin elinde. Hadi git ve ona onu sevdiğini söyle. Eminiz karşılıksız kalamayacak! Son olarak bu dizeler sana gelsin. 

'Çekmeye razıyım kaprislerini İstersen zincire vur ellerimi 

Ne olur birtanem anla halimi 

Ben hala deliyim hala sevdalı...'

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı'dan 'Restoran Boykotu' Tavsiyesi! 'Gerekli Bir Silahtır, Kullanıp Atılacak Bir Şey Değil'
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Yine Ateş Püskürdü: "Birinci Bölüm Bitti, İkinci Bölüm Geliyor"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
12.09.2018

Şu an şoka girmiş bulunmaktayım. Bana yolladığı son şarkı çıktı

Pasif Kullanıcı
13.09.2018

Ss alıp yolladım engelledi :)

12.09.2018

Cihan Mürtezaoğlu - Sen Banasın Zaten çok sevdiğim bir şarkı❤

16.09.2018

Cihan Mürtezaoğlu - Sen Banasın!

TÜM YORUMLARI OKU (18)