Pelin Öztürk'ten Tüyleri Diken Diken Eden Bir İsyan Videosu: Kadın Cinayetleri

'Zaman aşımının, haksız tahrik ve iyi hal indirimin kaldırılmasını istiyoruz!' diyerek bir isyan videosu hazırlayan Pelin Öztürk, Türkiye'nin kanayan yarasına parmak bastı; kadın cinayetleri...

⚠ Bu videoda yer alan bazı görüntüler 18 yaş altı için uygunsuz olabilir! ⚠

Popüler İçerikler

Kripto İntiharı mı? Bitcoin’deki Büyük Düşüş Sonrası Bunalıma Girdiği İddia Edilen Doktor İntihar Etti
Fatih Altaylı'dan AK Partili Şebnem Bursalı'ya İğneleyici Yazı: "Istakoz Kuru Yenmez, Şarap Ne İçtiler Acaba?"
Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
YORUMLAR
12.02.2018

ataerkil düzen içinde ayrıcalıklı olarak yetişririlmişiz. kızlar baskılanırken biz şımartılmışız. aslan parçası, er kişi, evin direği, erkek adam denilerek kendimizi bi bok sanmışız. şimdi dünya değişince, cinsiyet farkları ortadan kalkınca adapte olamıyoruz yeni düzene. bir kadının senden daha üstün daha zeki olabileceği veya daha çok maaş alabileceği gerçeklerini kaldıramıyoruz. eskiden otomatikman susup haddini bilen! kadınların yerine şimdi karşımızda sözünü geçiren, haklarını bilen, güçlü bireyler olması bizi ürkütüyor, baş edemeyeceğimizden korkuyoruz. eskiden izni olmasa da aileler anlaşınca elde ettiğin kadına şimdi kendini kabul ettirmeye çalışıyorsun. artık rahatlık bitti kendini geliştirmen lazım değil mi? bakıyoruz ki iktidar elden gidiyor yapacağımız en basit şey dayakla, tacizle olmadı tecavüzle karşı cinsi yola getirmeye çalışmak. eskiden memeli hayvanlardan bir türdük şimdi hayvan bile olmaya layık değiliz..

alkışlıyorum

10.02.2018

Gözlerim yaşardı, yüreğim doldu. Ağlayabilirim bunu yazarken. Hemcinslerimden utandım, insanlığımdan utandım. Bunları insanlar kendi kendine örgütlenerek çözemezler. Hükümetlerin gerekli kanunları çıkarması lazım, devletin sahip çıkması lazım, insanlarımızın sahip çıkması lazım. 16 dakikada bir kadının hayatın kaybettiği bir video değil aynı zamanda insanlığımızı da kaybettiğimizin bir görüntüsüdür. Yazıklar olsun. Edeceğimiz beddualar, belalar hatta küfürler, hakaretler bile çok ama çok az kalıyor. Daha fazlasını çok daha fazlasını söylemek istiyorsun içindeki öfkeyi dindirmek için ama yok sanırım böyle bir kelime veya cümle. Hayatım boyunca 16 dakikadaki görüntüyü hiçbir zaman unutamayacağım, unutmayacağım. Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yüzlerce kere, binlerce kere yazıklar olsun.

10.02.2018

O herkesin içinde dövülen kızın videosunu ağzım açık izledim .Kızın etrafında kıza yardım edebilecek 3 kişi falan var ama hepsi kaçıyor.Allah belanızı VERSİN.

Daha da korkuncu dövülmüyor bıçaklanıyor orada.

TÜM YORUMLARI OKU (49)