Ne Kadar Flörtözsün?

Ne kadar flörtöz olduğunu merak mı ediyorsun?

O zaman testi çözmeye başlayabilirsin:

Senden hızlısını görmedik!

Sen, kısa ilişkilerin insanısın. Öyle uzun ömürlü ilişkiler, seni bir zaman sonra sıkıyor. O yüzden hiçbir zaman yıllarca süren bir ilişkin olmamış. Özgürlüğüne düşkün bir insan oluşun, aslında bu durumun temel sebeplerinden birisi. Çünkü bir ilişkiye başladığında genelde hayatında az da olsa kısıtlamalar oluşuyor. Bu kısıtlama doğal olarak seni ilişkiden soğutmaya yetiyor. O yüzden ilişkilerin genelde flört dönemi bitene kadar oluyor. Ondan sonra sen yoluna, o yoluna. Baktın durum ciddi bir ilişkiye doğru gidiyor, hemen orada dur diyorsun. Çünkü flört etmek, seni daha mutlu hissettiriyor. Ama bu kadar hızlı olmasan mı?

Bu işler sana göre değil!

Çünkü sen uzun ilişkilerin insanısın. Eğer biriyle konuşmaya başladıysan, o ilişki ciddiye binmeli. Aksi takdirde, karşı taraf için harcadığın zaman sanki boşaymış gibi geliyor. Sürekli flört eden insanları da hiç anlamış değilsin. Sen bir insana duygusal olarak bir şey hissetmiyorsan, zaten onunla mutlu olamayacağını düşünüyorsun. Bu da seni flört yapmaktan uzak tutuyor. Anlayacağın ciddi ilişki olsun, senin olsun. İşte o zaman senden mutlusu yok. Ama ilk önce tanıştığın insanla flört dönemin oluyor tabii ki de. Bu süreçte karşı tarafı o kadar zorluyorsun ki, eğer bu sınavı geçerse hayatına girebileceğini düşünüyorsun. Çünkü sen insanları öyle kolay kolay hayatına almıyorsun. O yüzden biri hayatına girmek istiyorsa, bazı kriterleri yerine getirmeli. Özellikle flört dönemi için çok çaba harcamalı. İşini sağlama almayı seversin.

Baktın olmuyor, flört ediyorsun!

Sen, normalde ciddi ilişkilerin insanısın. Fakat konuştuğun kişi ile bir şeyler olmayacağını fark ettiğin anda, flört etmeye devam ediyorsun. Onunla olan ilişkini orada bitirmektense öyle konuşmayı, vakit geçirmeyi sürdürüyorsun. Anlayacağın sen, öyle herkesle flört etmiyorsun ama kişiye göre bu durum değişebiliyor. Eh biraz çapkınlık var gibi. Ama sendeki bu cazibe de insanın başını döndürür cinsten. Bunun farkındasın ve eğer bir ilişki olmuyorsa, zorlamıyorsun. Nasıl olsa, senin hayatına girmek isteyecek birileri mutlaka vardır. O yüzden tanıştığın insanlarla flört ederken, sana uygun olup olmadığını davranışlarından kontrol edersin. Baktın ileriye dönük biri değil, flört etmeye devam edersin. Çünkü kaybedecek hiçbir şeyin yok tatlım. Güzel güzel vakit geçirip, o insandan kendine bir şeyler katabilirsin. :)

Senin için flörtöz olmak boşuna zaman kaybı!

Sen, o kadar da flörtöz bir insan değilsin. Aklında sadece bir kişi olur ve onunla vakit geçirmeyi seversin. Onun dışında sürekli farklı insanlarla flört edeyim kafasında olmuyorsun. Çünkü, artık insanlarla uğraşmaktan o kadar sıkılmışsın ki, hayatında sadece bir kişi olsun istiyorsun. Tabii ki de hayatına girmek isteyen insanlar var ama senin içinde böyle bir istek olmadığın için kimseyle vakit geçirmek istemiyorsun. Sanki, boşuna zaman kaybı olacakmış gibi hissediyorsun.

Senin için flört etmek bir yaşam biçimi!

Senin gibi flört etmeyi seven bir insan görmedik! Bir hafta biriyle diğer hafta biriyle, neredeyse her hafta farklı bir insanla tanışıyorsun. Ve onlarla flört ediyorsun. Senin hızına kimseler yetişemiyor. Bu ne hız? Sen uzun ilişkilerde çok sıkılıyorsun. Sanki böyle ruhun daralıyor. O yüzden sürekli farklı insanlarla tanışma isteği içerisindesin. Her insanın sana bir şeyler kattığını düşünüyorsun. O yüzden senin için sürekli flört etmek, bir yaşam biçimi haline gelmiş. Seni tanıyan insanlar da bu huyunu çok iyi bilir. Bundan dolayı, bazısı senden korkmuyor değil. Çünkü o çekiciliğinin farkındalar ve onları bastırdığını düşünüyorlar. E hal böyle olunca da senden uzak durmayı tercih ediyorlar. Çünkü bu cazibe ile flört edemeyeceğin insan yok. :)

Popüler İçerikler

Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
Buse Terim, Boşanma Sonrası Sessizliğini Bozdu: Mahremiyet Vurgulu Mesaj!
Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
YORUMLAR
16.09.2018

6. soruyu kıstasa almak için mi sordunuz :P flort te sınır tanımayanlar mustafa ceceli tam size göre.

17.09.2018

bu işler sana göre değil🤣🤣😂. haklısın editör 17 yaşımdayım ve hiç sevgilim olmadı

16.09.2018

6. soru seçeneklerine bak murat dalkılıç edis mustafa ceceli :/

17.09.2018

Zor bir seçim oldu anlaşılan (:

TÜM YORUMLARI OKU (49)