MasterChef Murat Özdemir'e Papağana Yaptığı İşkence Sebebiyle Sert Tepkilerini Gösteren Ünlüler

Bu yaşananlar korkunç, bu yaşananlar dehşet verici! Ünlüler de Murat Özdemir'in yaptığı hayvana işkence görüntülerine sessiz kalmadı.

MasterChef programıyla tanınan Murat Özdemir'in dün gece yayınladığı video herkesin kanını dondurdu. Videoda Özdemir'in, papağana yaptığı işkence açık açık görülüyordu.

Konunun detayları için buraya bakabilirsiniz.

Dehşet! MasterChef Murat Özdemir, Papağanına Yaptığı İşkenceyi Instagram'dan Yayınladı!

Katılmamak elde değil...

Popüler İçerikler

Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
YORUMLAR
18.12.2018

Acun efendinin kendini ve ekibini sorgulaması gerek. Bu ilk olay değil daha önce de böyle tipleri malzeme olarak kullandı hatta bir çok kez onlara tolerans tanıdı. Masterchef yarışmasında ilk vukuatında elemediler bu dallamayı aksine reyting getirisi olduğunu düşünerek yarışmada tuttular.

18.12.2018

içimdekilere Hayko abi tercüman olmuş tebrik ederim. Acun Ilıcalı nın kanalının kendisine çeki düzen vermesi gerekli ama tabi bizim ülkemizde bu tür insanlar pirim yaptığı için oda akıllı adam nasıl kazanacağını biliyor. Bunun için RTÜK ün bişeyler yapması gerek saçma sapan şeylere ceza yağdıracağına bu tür şeylere el atsın. Neden diğer kanallarda çıkmıyor bu tarz kişiler...

18.12.2018

YA HAYVANLAR İÇİN YASA ÇIKACAKTI NERDE BU AMINA KODUĞUMUN HÜKÜMETİ NERDE??HEPİNİZİN ALLAH BELASINI VERSİN BİR YASA ÇIKARMAYI BECEREMEYENLERİ BAŞIMIZA GETİRDİNİZ

18.12.2018

oy için ortaya yem attılar öyle işte veren verdi oyunu bu yasa için

TÜM YORUMLARI OKU (27)