La Casa de Papel'in Kalplerde Taht Kuran Alternatif Lideri Berlin: Pedro Alonso!

Soygun dizilerine farklı bir soluk getiren yeni biriciğimiz La Casa de Papel'in neredeyse her bir karakterinin bizde ayrı bir yeri oldu. Ama hiç kuşku yok ki bunların başında Berlin geliyor. Plana sadıklığıyla, soğukkanlı disiplin anlayışıyla ve narsistik özellikleriyle Berlin, artık yeni kraaaal! 

Berlin'ciğimize hayat veren karizmatik oyuncu Pedro Alonso, karakteriyle müthiş bir iş çıkararak herkesi kendine hayran etmeyi başardı. O halde bu yakışıklı oyuncuya biraz yakından bakalım...

Adıyla müsemma olan disiplinliğiyle seyircinin bile gözünü korkutan Berlin şüphesiz La Casa de Papel'in en sevilen karakterlerin biri oldu!

Bu kararktere hayat veren Pedro Alonso ise kariyerinin en iddialı kararkterlerinden birine imza atmış oldu.

Hem karizmasıyla ortalığın tozunu attıran hem de yeteneğiyle göz dolduran Pedro Alonso, 21 Haziran 1971 doğumlu...

İspanya'nın Galiçya adlı bölgesinde dünyaya gelen yetenekli oyuncu, İspanya'nın en önemli tiyatro okullarından biri olan Kraliyet Dramatik Sanat Lisesi'nden mezun.

Madrid'de bulunan Kraliyet Dramatik Sanat Lisesi, İspanya'nın en eski ve en önemli sanat okullarından biri, küçüklüğünden beri oyunculuk yapmak istediğini fark eden Alonso da bu okuldan aldığı eğitimle yeteneğini katmerlemiş adeta.

Daha katmanlı, daha insana özgü karakterler taşıdığı için kötü rollerde oynamayı sevdiğini söyleyen Pedro Alonso, Berlin rolünü de çok sevdiğini ve bu rolün çok sıkı çalışmasını gerektirdiğini söylemiş bir röportajında.

Berlin'i bir şamana benzetmiş hatta... 'Gücün karanlık tarafında kendini konumlandıran bir şaman gibi düşündüm Berlin'i' diye ifade ediyor kendini Pedro.

1997 tarihinde rol aldığı Todos los Hombres sois Iguales adlı ilk televizyon dizisiyle çıkış yapmış olsa da...

Tüm Erkekler Aynıdır adını taşıyan bu dizi Pedro'nun ilk televizyon dizisiydi.

Tüm İspanya'daki asıl tanınırlığını Gran Hotel adlı televizyon dizisiyle sağladı. Diego adlı karaktere rol verdiği bu dizi adım adım şöhretini kazanmasının yolunu açtı.

2011 - 2013 yılları arasında yayınlanan bu dizi Pedro Alonso'nun kariyerinin asıl büyük çıkışı olmuş oldu.

Televizyon ekranlarının dışında ise Pedro Alonso, tiyatro sahnelerinin tozunu attırmaya devam ediyor... Adeta bir görsel şölen tadındaki performanslarıyla tüm dünyada da tanınan La Fura dels Baus ekibinin bir parçası olmuş bir vakitler...

Tiyatro tutkusunu kendi şirketi Grupo dom ile devam ettiren başarılı oyuncu dünya çapında edindiği bu ünüyle tiyatroyu da ihmal etmeyeceğini söylüyor.

Böyle başarılı bir oyunculuğun tiyatro temelli olması şaşırtmadı esasında.

Karizmatik oyuncunun yetenekleri de bitmiyor! Zira bir tutkusu daha var, o da resim yapmak!

Kişisel instagram hesabından da yaptığı resimleri paylaşıyor ve oyunculuktaki yeteneğini ortaya çıkardığı resimlerle de konuşturuyor. 9 yıldır resim yaptığını söyleyen Alonso, resim yapmanın hayatında son derece belirleyici bir yer edindiğini söylüyor.

2016'da yayınlanmaya başlayan La Embajada adlı dizide, Tokyo karakteriyle tanıdığımız Ursula Corbero ile birlikte yer aldı... Böylece La Casa de Papel ikilinin ikinci kez bir araya geldiği yapımları oldu.

Yeniden buluştukları La Casa de Papel ile şahane performanslar sergileyerek ikisi de ikonik karakterlere imza attılar adeta.

Dizinin Tokyo'su, Berlin'in disiplinsever sinirlerini zıplatan savruğu Úrsula Corberó için buyrunuz... 👇

Dillerden Düşmeyen Dizi La Casa de Papel'deki Azılı Hırsız Tokyo Rolüyle Kalbimizi Fetheden İspanyol Güzel: Úrsula Corberó

Pedro Alonso'yu ekranlarda ve hatta beyaz perdede bol bol görmemizin zamanı gelmiş bizce...

Hollywood, Pedro Alonso'yu dünyaya kazandırır mı dersiniz?

Biz de seni seviyoruz Berlin! 😍💜

Popüler İçerikler

Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz'le Hüngür Hüngür Ağladığı Sahneyi Açıkladı!
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödül İlk Kez Kazanıldı!
YORUMLAR
06.03.2018

Darphane evimiz Berlin babamız!

05.03.2018

Darphane evimiz Berlin babamız

05.03.2018

adam yakışıklı değil ama gerçekten inanılmaz bir karizması var belkide rolün verdiği bir karizmada olabilir. Dizi boyuncada Nairobi (alba flores) ile shiplemiştim hala shipliyorum :)) Bu içeriğin birde canım profesörüm ile olan versiyonu gelebilir mi? Kendisi hakkında bilgi bulamıyorum :(

07.03.2018

sayende shipleşmeye baktım :)))

TÜM YORUMLARI OKU (22)