Koyduğu Fotoğrafla Helal Olsun Dedirtti! Gökyüzü Dalışı Yaptığı Sırada Paraşütü Açılmadığı İçin Yere Çakılan Kadın

Emma Carey, Instagram hesabında bir fotoğraf paylaştı. Aslında bu sıradan bir fotoğraf değil çünkü Emma'nın ne kadar güçlü biri olduğunu gözler önüne seriyor. İşte Emma'nın hikayesi!

Emma, Avusturalya'da yaptığı gökyüzü dalışı sırasında paraşütü açılmadığı için feci bir düşüş yaşıyor.

Çok büyük çalışmalar sonucu yavaş da olsa Emma yeniden yürümeye başlıyor ama vücudu hala kazanın etkilerinden kurtulma sürecinde.

“Yürüyebildiğim için insanlar kazayı tamamen atlattığımı ve iyileştiğimi düşünüyorlar ama kazanın etkileri hala devam ediyor ve bunlardan birisi de yaşadığım idrar kaçırma problemi.”

Emma, Instagram hesabından banyoda çektiği bir fotoğrafı paylaşıyor ve buradaki önemli detay Emma'nın altındaki kot şort!

“İdrar torbam sadece 100 ml sıvı tutabiliyor. Bu da yarım bardak sıvıdan daha az miktara denk geliyor yani tahmin edebileceğiniz gibi gerçekten durmaksızın altıma yapıyorum.”

Şu an durumunu insanlarla paylaşıyor olsa bile uzunca bir süre bu durumu saklamış çünkü çok utanıyor ve bunu sır olarak tutmak istiyormuş.

Ama bu durumdan çok sıkılmış ve şu an insanların ne düşündüğünün umurunda olmadığını söylüyor. İdrar kaçırmakla ilgili tabuların yıkılması gerektiğini düşünüyor çünkü bunun bir çaresi olmadığını söylüyor.

“Altıma yaptığımı görmeyen bir arkadaşım bile olduğunu sanmıyorun. İnsanlarla tanıştıktan sonra 10 dakika içinde bu durumumu onlara anlatıyorum. Ve şu an altıma kaçırdığımı gösteren bu fotoğrafı, 100,000 insanla bir kez bile düşünmeden paylaşıyorum.”

Yani sırf insanlar bunun utanılması gereken bir durum olduğunu düşündüğü ve sizi yargılayacakları için hayatınızı yaşamaktan kaçınmamanız gerektiğini söylüyor!

Cesaretinden dolayı Emma'yı kutluyor ve herkese ilham olmasını umuyoruz!

Popüler İçerikler

ODTÜ'lü Profesörün Canlı Yayında 'Torpil' İsyanı: "Çocuk Sınavı Kazanıyor, Almıyorlar"
Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu
Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
YORUMLAR
07.06.2018

kadın uzaydan düşmüş ve yaşıyor sadece altına yapıyor, ben balkondan düşsem kesin ölürüm diye altıma yapıyorum.

07.06.2018

"Yaklaşık 4000 metreden karnının üstüne düşen Emma’nın omuriliği kırılıyor ve leğen kemiği zedeleniyor." Geçen maçta yüz üstü kapaklandım 1 hafta kendime gelemedim 4 km den düşmüş yine iyi yırtmış yani. İnşallah eski sağlığına tekrar kavuşur.

07.06.2018

4000 metreden dusup hala hayatta olmasi inanilir gibi degil, 4.kattan dusup oluyor insanlar. Gercekten cok sasirtici, tum haberi gozlerim yuvalarindan firlamis sekilde okudum.

TÜM YORUMLARI OKU (30)