Kemal Kılıçdaroğlu Açıkladı: 'CHP'li Belediyelerde Asgari Ücret Net 2.200 Lira Olacak'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2019 yılı merkezi yönetim bütçe kanunu teklifi üzerine CHP grubu adına konuştu. Kılıçdaroğlu 'Bu bütçe siyasi açıdan da darbe bütçesidir' dedi.

'Milyonlar kazananlar vergi vermiyor...'

Vergiler üzerinden eleştiride bulunan Kılıçdaroğlu, 'Vergiyi tabana yayacağız diyorlar, vergi zaten tabanda! Milyonlar kazananlar vergi vermiyor. Asgari ücretliden, fakirden, garibandan alıyorsunuz. Vergiyi tabana değil tavana yayın. Geliri tabana yayın.' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu Man Adası belgelerini de tekrar gündeme getirdi.

Savcılık, Man Adası Belgeleri 'Gerçek' Dedi... Dosya Hakkında Takipsizlik Kararı Verildi

Kılıçdaroğlu 'Man Adası belgeleri sapına kadar gerçektir. Hakkın ve hukukun peşinden gitmeye devam edeceğim' ifadelerini kullandı.

Yeni yılda artacak olan asgari ücret de Kılıçdaroğlu'nun gündemindeydi.

Kılıçdaroğlu '1 Ocak 2019’dan itibaren bizim belediyelerimizde ve kazanacağımız belediyelerde asgari ücret net 2200₺ olacak! Ve hiç kimsenin işine son verilmeyecek' dedi.

Popüler İçerikler

Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
Kardeşlerim'in Başrolüydü... Burak Deniz'in Yeni Dizisindeki Partnerinin 15 Yaş Küçük Olması Tepki Çekti!
Yaş Farkı Olay Olmuştu: Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Deniz'li Dizi Hakkında İlk Kez Konuştu!
YORUMLAR
10.12.2018

Burda yazılan yorumları okudum harbiden bu millet %60 keriz. Adam diyor ki insanlar aç gecinemiyor 1603 tl yetmiyor bunu 2200 tl yapalım buradan adama küfür ediliyor..yazik çok yazık

10.12.2018

Devletten beklenen görevin muhalefet partisinden gelmesi ülke adına içler acısı, aynı zamanda bir muhalefet partisi açısından da, halkın ''en azından birileri düşünüyor'' diyebilmesi açısından da mükemmel bir iş. Gandhi'ye muhalif kesim olarak kırgınız orası ayrı, fakat vaadin önemini de inkar edemeyiz. Yine de kaybedecektir, mazoşisttir bu ülke.

Pasif Kullanıcı
10.12.2018

Haberlerde gördüm Şayet Konuşmaya başladığı andan Akpartili Köpekler. havlamaya başladı Ülkenin durumu ortada ama hayla it gibi havlıyorlar neden havlıyorlar çünkü gerçekler ağır geliyor İnek gibi yediği haram paralar ağır basıyor bu adam gerçekleri konuşuyor tek kürside topunun Amınakoydu geçirdi. Bu Adam Allahı Kendine kalkan olarak kullanmıyor. bunları yapan soysuz köpek belli. dini kullanan it belli kim olduğunu iyi biliyorsunuz bu adama laf yetiştirip eleştireceğinize asıl soysuz köpeğe laf yetiştirin.

TÜM YORUMLARI OKU (20)