Karşındaki İnsanı Hangi Özelliğinle Cezbediyorsun?

Sende bir şeyler var, kimse adını koyamıyor... O şey her neyse, herkesin aklını alıyor. Henüz senin bile farkında olmadığın ve karşındaki insanı adeta büyüleyen bu özelliğin ne olduğunu merak ediyorsan, testi çöz ve hemen öğren!

Tutkulu Oluşun!

Karşındaki insanı en çok cezbeden özelliğin sendeki o sınırsız tutku... Sen yaptığın her şeyi tutkuyla yapıyor ve ruhunu katıyorsun. İster aşk ister iş olsun, bu böyle. Romantik ilişkilerde de bu tutkulu hallerin hemen göze çarpıyor. Sen aşkı dokunarak ve hissederek yaşama taraftarısın. Başka türlü aşkı yarım yaşıyor gibi hissediyorsun. Partnerine sevildiğini ve arzulandığını göstermek senin için çok önemli. Ne diyelim, seninle olanın ömrü uzar!

Sadakatin!

Seni sen yapan en önemli özelliğin sadık ve güven verici oluşun... Kimsenin kimseye sırtını bile dayamadığı bir dönemdeyiz ama sen şu hayatta öyle dik bir duruş sergiliyorsun ki, hayatında senden başkası olmasa da sen partnerine yetersin! Verdiğin her sözü tutar, sırtını sana yaslayanı kesinlikle yarı yolda bırakmazsın. Sen bir ömür yanında durulacak insansın, gözümüz kapalı güvendik sana!

Cesaretin!

Karşındaki insanı en çok cesaretinle etkiliyorsun... Yapamayacağın işin altına girmiyor, girdiğin her işin de hakkını veriyorsun. Çok az insanın cesaret edebileceği şeyleri yapmaya koşa koşa gidiyorsun. Aşk seni korkutmuyor, aksine sana verdiği her duygunun tadını çıkarmaya çalışıyorsun. Sen yaşamadıkları için pişmanlık duyacak bir insan değilsin, pişman olacaksam da yaşayıp pişman olayım diyorsun. Ayrıca sevdiğin kişi için her şeyi göze alırsın, e daha ne olsun!

Deli Dolu Oluşun!

Karşındaki insanı en çok senin bu deli dolu hallerin mest ediyor... Anın tadını çıkarmayı, bir anda karar verip yola koyulmayı seviyorsun. İlginçtir ki, senin bu hallerin partnerine huzur da veriyor. Çünkü seninle yaşadığı hiçbir şeyden pişmanlık duymayacağının farkında. Eğlenceli ve komiksin, üstelik arkadaş edinmekte de hiç sorun yaşamıyorsun. Senin yanında birinin sıkılması mümkün değil, hele de sevgilinin!

Popüler İçerikler

Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödül İlk Kez Kazanıldı!
9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
YORUMLAR
15.06.2018

Tutkulu Oluşun! Haklı.

15.06.2018

Sadakatin! Seni sen yapan en önemli özelliğin sadık ve güven verici oluşun... Kimsenin kimseye sırtını bile dayamadığı bir dönemdeyiz ama sen şu hayatta öyle dik bir duruş sergiliyorsun ki, hayatında senden başkası olmasa da sen partnerine yetersin! Verdiğin her sözü tutar, sırtını sana yaslayanı kesinlikle yarı yolda bırakmazsın. Sen bir ömür yanında durulacak insansın, gözümüz kapalı güvendik sana! Doğru

15.06.2018

Tutkulu Oluşun!

15.06.2018

aynı çıktı ya :D

TÜM YORUMLARI OKU (21)