Kalbine Giden Yol Nerenden Geçiyor?

Hadi bakalım, kalbine giden yolun nerenden geçeceğine bakalım. 

O zaman testi çözmeye başlayabilirsin; 

Senin kalbine giden yol midenden geçiyor!

Senin kalbine giden yol midenden geçiyor. Çünkü yemek yemeyi çok seviyorsun. Eğer karşındaki insan da yemek yemeyi çok seviyorsa, senin kalbini çoktan çalmıştır. Sen yemek yerken, senin karşında öyle diyet yapan biri filan olmamalı. Çünkü sinirlerini zıplatıyor. O yüzden senin ilk kriterin kesinlikle yemek yemeyi sevmesidir. Eğer karşındaki kişi öyleyse, kalbini çoktan kazanmış olacak. :)

Senin kalbine giden yol dilinden geçiyor!

Vallahi canım, senin kalbine giden yol dilinden geçiyor. Eğer karşındaki insanın ağzı iyi laf yapıyorsa ve nerde ne konuşacağını biliyorsa, kalbine girmeyi çoktan başarmıştır. Senin için ilk kriter bu olmalı. Baktın konuşmayı bilmiyor, bomboş konuşuyor, orada ilişkini kesiyorsun. Ama seni dinleyip, dilinden bal damlıyorsa zaten kalbini çoktan kazanmış oluyor. :)

Senin kalbine giden yol gözlerinden geçiyor!

Senin kalbine giden yol gözlerinden geçiyor. Eğer karşındaki insanın gözleri sana güzel ve anlamlı bakıyorsa, o kişi çoktan kalbine girmeyi başarmıştır. Çünkü sen de biliyorsun ki, gözler kalbin aynasıdır. İlişkide en önem verdiğin şeylerden biridir gözler. O yüzden, karşındaki insan sana anlamlı ve hayat dolu bakıyorsa, sen zaten o kişiye çoktan kendini kaptırmışsındır.

Senin kalbine giden yol cebinden geçiyor!

Vallahi canım, senin kalbine giden yol cebinden geçiyor. Eğer karşındaki insanın biraz cebi doluysa, bu seni daha da mutlu ediyor. Sen de haklısın, bu devirde paran yoksa ne huzur ne de mutluluk var. O yüzden senin için ilk kriter olmasa bile en önemli olan kriterlerden biri paradır. Karşıdaki insan saygılı, dürüst ve güvenilirse aynı zamanda biraz da varlıklı ise çoktan kalbine girmeyi başarmıştır.

Popüler İçerikler

Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
Kripto İntiharı mı? Bitcoin’deki Büyük Düşüş Sonrası Bunalıma Girdiği İddia Edilen Doktor İntihar Etti
YORUMLAR
16.09.2018

Senin kalbine giden yol dilinden geçiyor! Vallahi canım, senin kalbine giden yol dilinden geçiyor. Eğer karşındaki insanın ağzı iyi laf yapıyorsa ve nerde ne konuşacağını biliyorsa, kalbine girmeyi çoktan başarmıştır. Senin için ilk kriter bu olmalı. Baktın konuşmayı bilmiyor, bomboş konuşuyor, orada ilişkini kesiyorsun. Ama seni dinleyip, dilinden bal damlıyorsa zaten kalbini çoktan kazanmış oluyor. :)

15.09.2018

Mide :D

16.09.2018

Tabi ki mide :)

TÜM YORUMLARI OKU (17)