İsminin Baş Harfini Seç, Aşk Hayatının Nasıl Olduğunu Söyleyelim!

İsminin ilk harfini söyleyerek aşk hayatını öğrenebilirsin. 

O zaman şimdi testi çözün ve öğrenin!

Senin aşk hayatın harika!

Senin aşk hayatın çok iyi gidiyor. Şu anda olup olmaması önemli değil. Ama olduğu zaman gerçekten harika ilerliyor. Çünkü birine karşı bir şeyler hissettiğin zaman gözlerinin içi parlıyor. Ve o elektriği ona veriyorsun. Ve aranızda inanılmaz bir çekim oluşuyor. Ve aranızdaki bu elektrik sayesinde çok mutlu oluyorsunuz. Sen de o da bunun çok iyi farkında oluyorsunuz. Çünkü sen her duyguyu çok güzel yaşıyorsun ve yaşatıyorsun. Hele aşk senin için inanılmaz bir şey. Aşka değer veriyorsun ve bunu yaşatıyorsun. İlişkiyi canlı tutmak adına elinden geleni yapıyorsun. Muhteşem bir aşk hayatına sahipsin. Partnerin seni hayretle izliyor. Olduğun gibi davranmayı çok seviyorsun. Ve bu doğallık sana ve aşkına çok yakışıyor. Harikasın!!

Senin aşk hayatın monoton!

Şu an aşk hayatın çok monoton bir şekilde ilerliyor. Senin içinde de çok bir heyecan kalmamış. Sanki her şey rayına oturmuş ama içindeki duyguyu yitirmişsin gibi. Bunun nedeni ise ilişkinizde küçük sürprizlerin olmamasından dolayı kaynaklanmaktadır. Böyle şeyler olmadığı zaman ilişkinin heyecanı pek kalmayabilir. O yüzden böyle şeylere önem verilmesi gerekiyor. Sen böyle şeylere önem versen bile karşı taraf vermeyince olmuyor. Her iki tarafında ilişkinin değerini bilip ona göre davranması gerekiyor. Ama sana güveniyoruz, sen bu ilişkiyi kendine öyle bir getirirsin ki karşındaki insan sana tekrardan aşık olur. Hadi bakalım :)

Senin aşk hayatın karmaşık!

Senin aşk hayatın o kadar karmaşık ki sen bile bu işin içinden çıkamıyorsun. Bir şeyler hissediyorsun ama karşı taraftan onu pek alamıyor gibisin. Bazı anlar seninle çok ilgilenirken bazen de hiç yokmuşsun gibi davranıyor. Ve sen gerçekten arada kalıyorsun. Duyguların ile mi yoksa mantığın ile mi hareket edeceğini pek kestiremiyorsun. Bu da seni bir hayli yoruyor. Ama rahat davran, sonuçta her şey olacağına varır. Sen eğer rahat olursan karşındaki insan da böyle olur ve orta yolu bulabilirsiniz. Böyle şeyleri kafaya çok takmazsan aşk hayatın daha güzel bir seyir alabilir. Bizden söylemesi. :))

Senin aşk hayatın çok heyecanlı!

Senin aşk hayatın çok heyecanlı ilerliyor. İlişkiyi canlı tutmak için elinden geleni yapıyorsun. Hiç yerinde durmayan, sürekli enerjili bir insan olduğun için bu aşk hayatına da yansıyor. O içindeki istek, enerji hiç ama hiç bitmiyor. Sürekli farklı şeyler yaparak partnerini de şaşırtmayı seviyorsun. Böylece ilişkinde sürekli bir heyecan oluşuyor. Seninle birlikte olan kişi asla ama asla sıkılmaz. Aşkı doruklarına kadar hissedip, yaşattırıyorsun. Gerçekten aşk insanısın! Ama hiçbir zaman kendini karşı tarafa açmazsın. Mesela bunun da çok büyük bir etkisi var. Karşındaki kişinin seni tanıması için epey bir zamana ihtiyacı oluyor. Ve tanıdığında senden kopması neredeyse imkansız bir hale dönüşüyor. Gerçekten sen bu işin sırrını çözmüşsün. Harikasın :))

Senin aşk hayatın yok!

Senin şu sıralar hayatında aşk yok! Sen bu işlere biraz ara vermek istemişsin. Artık hayatında kimseyi istemiyorsun. Önceki ilişkilerin seni yeterince yıpratmış. Ve sakin bir hayata ihtiyacın var. Sen her zaman aşka çok değer veriyorsun. Fakat karşılaştığın insanlar genelde aşkın değerini çok bilmeyen kişiler oluyor. O yüzden üzülen taraf hep sen oluyorsun. Sen elinden geleni yaptın ve olmadı sıra sessizce köşede beklemekte. Şu an kafan o kadar rahat ki böyle olmak sana çok iyi geliyor. Sadece kendine odaklanmış, kendi içine dönerek hayatını yaşıyorsun. Zaten seni mutlu edecek kişinin er ya da geç karşına çıkacağına inanıyorsun. En iyisini de yapıyorsun. Harikasın!

Popüler İçerikler

Mustafa Keser Genç Şarkıcılara Öfke Kusup "Benden Çok Kazanıyorlar" Diye İsyan Etti
Konuşanlar'ın Hasan Can'ı Evinde Kaza Geçirdi: Acil Ameliyata Alındı!
Türkiye’de Büyük Boykot: Hafta Sonu Restoran ve Kafelere Gitmeme Çağrısı Büyüdü
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
02.06.2018

bu içerik saygıyı hak eder tamamıyla dogru bildi.. tebrik ettim

02.06.2018

Yalnızım onedio kardeş karmaşık değil.

02.06.2018

Senin aşk hayatın yok!

TÜM YORUMLARI OKU (15)