Hakkında Dava Açılan Edvina Sponza Kimdir? Demet Şener Neden Dava Açtı?

Daha önceki aylarda Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın boşanmasına neden olan Edvina Sponza, bugünlerde hakkında açılan 500 bin TL'lik maddi tazminat davası ile gündeme geldi. Peki ünlü manken Edvina Sponza kimdir? Kaç yaşında?

Gelin hep birlikte detayları öğrenelim.

Sosyetenin ünlü isimlerinden Edvina Sponza 1974 İzmir doğumludur.

Daha önce FİBA Holding'in sahibi Hüsnü Özyeğin'in oğlu Murat Özyeğin ile evlenen ve boşanan Edvina Sponza bu dönemlerde sık gündeme geliyordu. Murat Özyeğin ile 11 yıl evli kalan Sponza, 2012'de boşanmıştı.

Edwina Sponza, 1974'te İtalyan bir babanın ve İngiliz bir annenin kızı olarak İzmir'de doğdu. Levanten bir ailenin çocuğudur. İlkokulu İtalyan Okulu'nda, ortaokul ve liseyi ise İzmir Özel Türk Lisesi'nde öğretim gördü. 1991 yılında üniversite öğrenimi için İstanbul'a taşındı ve yerleşti.

Sponza'nın Murat Özyeğin ile üç çocuğu var. 13, 10 ve 6 yaşlarında iki kız ve bir oğlan çocukları var.  Edvina Sponza, 2010 yılında başladığı yogayla bağını koparmayıp 2015'te eğitmen oldu.

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile yasak ilişki yaşayıp yuvasını yıkmakla itham ettiği Edvina Sponza’ya açtığı 500 Bin TL’lik manevi tazminat davası açmıştı.

Duruşmada tanıklar dinlenirken Demet Şener, “Bir kadının bir kadına yaşatabileceği en ağır şeyleri yaşadım” demişti. Demet Şener'in yuvasını yıkmakla itham ettiği Edvina Sponza'ya açtığı 500 bin TL'lik manevi tazminat davası reddedildi.

Popüler İçerikler

Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Türkiye’de Büyük Boykot: Hafta Sonu Restoran ve Kafelere Gitmeme Çağrısı Büyüdü