Gözümüz Aydın! Robot Resmiyle Aranan Kedi 'Benekli' Bulundu

Bursa'da 'Benekli' isimli kedinin kayıp ilanı sosyal medyada paylaşılınca duyarlı vatandaşlar seferber oldu. Ve Benekli bulundu... 

Temsili fotoğraf

Bursa'da Yağmur Kuruoğlu isimli çocuk, anneannesinin Benekli isimli kedisi kaybolunca aramaya koyuldu. Ancak tüm aramalarından sonuç alamayınca kayıp ilanı hazırlamaya karar verdi. İlana Benekli'nin resmini çizen Kuruoğlu, kedinin özelliklerini yazıp irtibat için anneannesinin numarasını da ekleyerek 'Kedi mi gördünüz mü?' notu ile çevredeki direklere astı.

"Filmlerdeki gibi ilan hazırladım"

Benekli'nin ilanını görenler fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaştı. İlan kısa sürede yayıldı. Duyarlı vatandaşlar seferber oldu ve nihayet Benekli bulundu. 

Hürriyet'ten Kardelen Koldaş'a konuşan Yağmur, “Anneannemin kedisi Benekli’yi bulamayınca, filmlerde gördüğüm gibi ilan hazırlamak istedim. Bilgisayar olmadığı için de resim çizdim. 4-5 tane yaptım. Birazcık az oldu ama çok sık geçilen, göz önünde yerlere astım” dedi.

Yağmur’un babası Güven Kuruoğlu ise “Bizim haberimiz bile olmadı. Bir sürü insan aramaya başlamış, sonra ben Twitter’da gördüm” dedi. Kızı Yağmur’un bir hayvansever olduğunu söyleyen baba, kızı için, “Kendisinin de bir kedi olduğundan şüpheleniyoruz” diye konuştu.

Benekli'yi arkadaşı Pamuk buldu

Anneanne Mukadder Sevim, Benekli'yi, diğer kedisi Pamuk sayesinde bulduğunu anlattı. Benekli ile beraber daha yavruyken sokakta buldukları Pamuk’un hareketlerini takip ettiğini belirten Sevim, Pamuk'un onu Benekli'ye götürdüğünü söyledi. 'O kaybolunca çok korktum” diyen anneanne, kedisine kavuşmanın mutluluğunu paylaştı: “Dünya sadece insanlar için değil. Burada her çeşit, Allah’ın yarattığı herkesin hakkı var. Hiçbir canlı acı çekmesin.”

Benekli'nin bulunması yüzleri güldürdü 😊😻

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
Hamas'tan Erdoğan'ın 'Kuvayımilliye' Çıkışına Yanıt: 'Gurur Duyduk'
AFAD Açıkladı: Tokat'ta 5.6 Büyüklüğünde Deprem Oldu
YORUMLAR
31.05.2018

Çocuk bile kedimi yazmış siz kedi mi yazmışsınız ayıp ya

01.06.2018

Ne güzelsin sen çocuk :)

31.05.2018

sokakta bi ara cins köpek gördüydük beslediydik sevdiydik sonra akşam face de köpeğin kayıp ilanını gördüydüm o geldi aklıma umarım bulmustur o arkadaş da köpeğini

01.06.2018

mesaj ataydın bari gördüm diye, yoksa ummakla bu işler bitmiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (11)