Efsaneler Geri Dönüyor! Game Of Thrones'tan Stranger Things'e 2019'da Yeni Başlayacak ve Devam Edecek Diziler

2019 yılında da televizyon dünyası bizleri yeni maceralara sürüklemeye hazırlanıyorken, özlemle beklediklerimiz de geri dönüyor!

Gelin BuzzFeed kaynaklı içeriğimizde bu yıl izleyeceğimiz dizilere bir göz atalım:

1. The Fosters dizisinin finalinden devam eden Good Trouble, Callie ve Mariana'nın mezuniyet sonrası Los Angeles'ta ilk işlerine başlarken yaşadıklarını konu alıyor.

8 Ocak'ta başlıyor.

Günümüzde yirmili yaşlarda olmanın nasıl bir şey olduğunu güzel bir şekilde ele alan diziyi The Fosters hayranlarının zevkle takip edeceğini düşünüyoruz. Eğer The Fosters'ı daha önce izlemediyseniz bile izlemeye değecek bir gençlik dizisi.

2. Wonder Woman'ın yönetmeni Patty Jenkins, gerilim dizisi I Am The Night'da Chris Pine ile yeniden bir araya geliyor.

28 Ocak'ta başlıyor.

I Am The Night kendini yüz kızartıcı bir suç olan Kara Dalya cinayeti olayının içinde bulan genç bir kızı konu alıyor. Chris Pine'ın canlandırdığı Jay Singletary ise kızın olayla alakasını araştıran bir muhabir.

3. Joseph Heller'in sevilen II. Dünya Savaşı romanından uyarlanan Catch-22'da George Clooney, Kyle Chandler ve Hugh Laurie rol alacak. Bu dizi şimdiden bolca ödül alacak gibi duruyor.

Başlama tarihi belli değil.

Daha önce romanı okumamış olanlar için; Catch-22, ABD Hava Kuvvetleri'nde görev alan B-25 bombacısı Komutan John Yossarian'ın hayatını konu alıyor. E.R. dizisinden beri Clooney'nin ilk düzenli televizyon rolüne sahne olacak olan dizinin büyük bir bütçeye sahip olması bekleniyor.

4. Russo Kardeşler'in Deadly Class'ında dünyanın önemli suçlu ailelerinin çocuklarını gönderdiği gizli bir özel akademide çalışan ve eğitim gören bir grup genç konu alınıyor.

16 Ocak'ta başlıyor.

To All The Boys I've Loved Before'da rol alan Lana Condor ve Doctor Strange'den hatırlayabileceğiniz Benedict Wong ve çeşitli yetenekli oyuncular bu sert dizide yer alacak.

5. Roswell, New Mexico, kaçak göçmenlerin kızı Liz'in eve dönüşünün ardından gençlik aşkının aslında yeteneklerini gizli tutmuş bir uzaylı olduğunu öğrenmesini konu alıyor.

15 Ocak'ta başlıyor.

The Vampire Diaries'in yaratıcısı Julie Plec ve The Originals'ın senaristi Carina Adly Mackenzie'nin ortak çalışması olan dizi güzel bir gençlik dizisine benziyor.

6. Pretty Little Liars hayranlarının en sevdiği karakterler olan Alison ve Mona, dizinin yeni uyarlaması olan Pretty Little Liars: The Perfectionist'te de yer alacaklar.

Başlama tarihi bilinmiyor.

Dizi ile ilgili şu an çok fazla bilgi bulunmamakla birlikte, Alison ve Mona'nın bir şekilde Oregon'a gittiği ve Alison'ın bir üniversitede profesör olarak çalıştığı biliniyor.

7. Sam Rockwell ve Michelle Williams'ın başrollerde olduğu Fosse/Verdon'da koreograf Bob Fosse ve dansçı Gwen Verdon'un arasındaki romantik ve yaratıcı ortaklık işleniyor.

Başlama tarihi bilinmiyor.

Arkasında Hamilton'ın ikilisi Lin-Manuel Miranda ve Thomas Kail bulunan dizinin harika olacağına şüphe yok. Ayrıca dizide Norbert Leo Butz, Laura Osnes, Kelli Barrett ve Ethan Slater gibi başka Broadway yıldızlarının da yer alması bekleniyor.

8. Gina Rodriguez Netflix'in ikonik Carmen Sandiego'sunda Carmen'i canlandırıyor.

18 Ocak'ta başlıyor.

Yeniden bşlayacak olan dizide kanun infaz teşkilatlarının çoğu tarafından suçlu olarak anılan Carmen aslında dünyayı gezerken V.I.L.E.'dan bir şeyler çalıp onları kurbanlara geri veren bir karakterdir. Dizi Carmen'in çeşitli maceralarını konu alıyor.

9. Yıldızlarla dolu Ryan Murphy yapımı dizi The Politician, Santa Barbaralı zengin bir politikacıyı konu alan bir hiciv komedisi.

Başlama tarihi bilinmiyor.

Ben Platt, Gwenyth Paltrow, Jessica Lange, Dylan McDermott, January Jones, Zoey Deutch ve Lucy Boynton da dizide rol alacak oyunculardan bazıları. Ayrıca dizi şimdiden ikinci sezon için anlaşma yapmış!

10. Gerard Way'in karikatür serisinden uyarlanan The Umbrella Academy, eksantrik bir zengin aile tarafından evlat edilen yedi yetenekli çocuğun bir gün dünyayı kurtarmak üzere eğitilmesini konu alıyor.

15 Şubat'ta başlıyor.

Ellen Page'in de rol aldığı dizi, X-Men gibi süper kahraman olmak üzere eğitilen kişileri konu alıyor.

11. David Tennant ve Michael Sheen, Good Omens isimli Neil Gaiman ve Terry Prachet'in kitabından uyarlanan harika dizide rol alıyorlar.

Başlama tarihi bilinmiyor.

Dizi Deccal'ın gelişini ve Cennet ile Cehennem arasındaki son savaşı engellemeye çalışan şeytan Crowley'i (Tennant) ve melek Airaphale'i (Sheen) konu alıyor.

12. Twilight Zone, Jordan Peele'nin hayal gücüyle 1959'da yayınlanan televizyon dizisinden yeniden uyarlanacak.

Başlama tarihi bilinmiyor.

Şu an için bu proje hakkında fazla bilgi bulunmamakla birlikte, John Cho, Allison Tolman, Jacob Tremblay, Steven Yeun ve Greg Kinnear gibi oyuncuların çoktan anlaşma imzaladıkları biliniyor.

13. Halen ismi bulunmayan bu projede, Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston düşman sunucuları canlandıracaklar.

Başlama tarihi bilinmiyor.

CNN muhabiri Brian Stelter'ın Today ve Good Morning America programları arasındaki çekişmeyi ele alan kitabı 'Top Of The Morning'den' uyarlanan  dizide Steve Carell'ın da The Office'den beri ilk kez televizyonda rol alması bekleniyor.

14. What We Do in the Shadows yüzyıllardır ev arkadaşı olan üç vampiri konu alıyor.

Başlama tarihi bilinmiyor.

Taika Waititi ve Jemaine Clement'in gerçek konulara dayanmayan belgeseli, bu dizi için yeniden doğuyor. Taika bu adaptasyonda yer almayacak fakat olayların Yeni Zelanda'dan Staten Adası'na taşınması şimdiden dikkatleri çekiyor.

15. Uzun bir aranın ardından Game Of Thrones'un son sezonu izleyicilerine bazı cevaplar verecek gibi görünüyor. Ve tabii ki birkaç unutulmaz ölüm.

Nisan'da dönüyor.

16. Big Little Liars'ın ikinci sezonunda çoktan yıldızlarla dolu dizinin kadrosuna Meryl Streep de katılıyor.

Tarihi bilinmiyor.

17. İptalden kurtulmasının ve kanal değişiminin ardından Brooklyn Nine-Nine, Jake ve Amy'nin balayından başlayan bir dönüş yapıyor.

10 Ocak'ta dönüyor.

18. Stranger Things üçüncü sezonunda Baş Aşağı Dünya'ya geri dönüyor.

4 Temmuz'da dönüyor.

19. Hak ettiği ilgiyi göremeyen Schitt's Creek 5 sezonuyla insanları güldürmeye hazırlanıyor.

8 Ocak'ta dönüyor.

20. Hayranı bol olan Veronica Mars 2019'da yeniden başlıyor.

Tarihi bilinmiyor.

21. Sandra Oh'nun Altın Küre'de ödülü kapmasının ardından Killing Eve neşelendirici bir sezonla dönüyor.

7 Nisan'da dönüyor.

22. Hak ettiği ilgiyi göremeyen başka bir dizi olan One Day at a Time ise 3. sezonuyla dönüyor. Bu sezonda Melissa Fumero, Stephanie Beatriz ve Gloria Estefan gibi konuk oyuncularında yer alması bekleniyor.

8 Şubat'ta dönüyor.

23. Beşinci ve son sezonunda Broad City bizi güldürmeye kararlı görünüyor.

24 Ocak'ta dönüyor.

24. Kafa karışıklığı ve hayal kırıklığıyla dolu bir sezonun ardından True Detective, Mahershala Ali ile kendini yeniden yaratmaya hazırlanıyor.

13 Ocak'ta dönüyor.

25. Şok edici 4. sezon finalinin ardından Jane the Virgin beşinci ve son sezonuyla izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

2019 İlkbaharında dönüyor.

26. On yıldan daha uzun bir süre önce heyecanlı bir noktada iptal edilen Deadwood televizyona tekrar merhaba diyor.

Tarihi bilinmiyor.

27. Olivia Colman, Tobias Menzies, ve Helena Bonham Carter, The Crown'un yeni sezonunda tahtı üstlenmeye hazırlanıyor.

Tarihi bilinmiyor.

28. Ve son olarak, Veep bir yıllık aranın ardından yedinci ve sonuncu sezonu için televizyona geri dönüyor.

Tarihi bilinmiyor.

Popüler İçerikler

Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
Yaş Farkı Olay Olmuştu: Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Deniz'li Dizi Hakkında İlk Kez Konuştu!
YORUMLAR
10.01.2019

La casa De papel yok :) oda geri dönen efsanelerde olması gerekirdi. 2019 da yeni sezonu gelecek dediler.

10.01.2019

Dark?

10.01.2019

Lucifer?

TÜM YORUMLARI OKU (13)