Çukur'un Reyting Rekoru Kırdığı Yeni Sezonun İlk Bölümünde Neler Oldu Anlatıyoruz!

Sezon finalinde neredeyse tüm ailenin yok olduğu, mahallenin tüm düzeninin bozulduğu Çukur'un yeni sezon ilk bölümünü izledik. Nefes nefese izlediğimiz bölümü hemen anlatmaya başlayalım.

Çukur'un sembolünü biliyorsunuz. Ortadaki iki çatı arasındaki 3 nokta "yiğitlik, mertlik, dürüstlük" kavramlarını temsil ediyor. Şimdiki işaretinde ise bu 3 nokta kalkıyor ve geriye sadece Çukur kalıyor.

Buradan anlamıştık zaten artık eskisi gibi bir düzen olmayacağını. Şimdi Koçovalılar liderliğinde, herkesin birbirine aile olduğu Çukur gitmiş yerine her türlü kirli olayın döndüğü bir mahalle gelmiş.

Çukur'u bu şekilde derbeder görünce o kadar üzüldük ki...

Finalde Celasun ve Akşın'ın düğününde tüm Koçovalılar taranmıştı. İşte o gün ailenin tamamını tarayanlar ve Çukur'da bugün kol gezenler aynı kişiler. Çukur'u ele geçiren bu yeni çetenin adı: Karakuzular...

Karakuzuların liderleri Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun (Berkay Ateş) ortaya çıkarken, “Biz Karakuzularız! Bizim geçmişimiz yok; anamız yok, babamız yok. Sürüde ilk biz belli oluruz. Bizi bir tek birlik olmak kurtarır.” demişti...

Bu bölümde daha çok Karakuzular’ın ne kadar güçlü ve acımasız olduğunu görüyoruz. Ama biz seyircilerin aklında deli sorular var. En önemlisi de kimler öldü kimler kaldı?

Şimdi elimizde neler var bakalım. Kanlı düğünden sonra kimler yaşıyor bilmiyoruz. Yamaç, Aliço ve Vartolu hayatta. Selim intihar etmişti. İdris Baba, Paşa ve Emmi de ölüme yürümüşlerdi ama onlardan da sağ kalan var mı meçhul!

Bu fotoğraftan geriye kimler kaldı, merak içindeyiz?

Yamaç, Sena'yı ve ailesini kaybetmiş perişan bir halde barda şarkıcılık yapıyor. Onun tek bir isteği var artık: Sena'yı bulmak. Aliço ise kanlı düğünden sonra akıl hastanesinde kalmaya başlamış.

Sena, stalk'un dibine vurmuş! Yamaç'ı gittiği her yerden takip ediyor, sürekli onun etrafında dolanıyor ama asla ona görünmüyor. Hastayken kendisine güvenmediği için Yamaç'ı bir türlü affedememiş ama ondan da hiç vazgeçmemiş.

Vartolu ise Karakuzuların eline düşmüş uyuşturucu üretiyor. Çünkü üretim yapmazsa Sadiş'i ve doğacak bebeğini onların elinden alamayacak.

Yine Yamaç'ın en iyi adamları Metin ve Kemal kardeşler de tamamen bitik durumdalar. Çukur'da Karakuzular'ın gölgesinde bir şekilde yaşamaya çalışıyorlar.

Gelelim tahminimizce bu sezona damgasını vuracak kişi Cumali'ye. İdris Baba'nın en büyük oğlu Cumali hapisteydi ve 1 sezon boyunca onu hiç görmemiştik.

Necip Memili'nin can verdiği karakter dünkü bölümün en büyük sürpriziydi. Bir insan ancak bu kadar Koçovalı, bu kadar İdris Baba'nın oğlu olabilir. 1 bölümde kendini bu kadar sevdiren oyuncuyu alkışlıyoruz.

Cumali hapisten çıktı, şimdi ve 11 yıl önce ailesine yapılanları asla unutmadı. Çukur'a intikamını almaya geldi.

Dikkat edin bu intikamın içinde kardeşi Kahraman'ı öldüren Vartolu da var!!!

Karakuzular mahallede cirit atarken, Çukur sakinleri korkarak yaşarken Kemal bir şekilde Yamaç'a ulaşıyor ve ondan yardım istiyor.

Olanları öğrenen Yamaç'ın Çukur'u kazanmaya mecali yok ama en azından kurtarmak için fedakarlık yapıyor ve kendini Karakuzular'ın önüne atıyor.

Çetenin lideri Çeto Yamaç'ı halı sahaya çarmıha gerer gibi ölüme bırakıyor. Onu oradan kurtaran kişi ise hepimizin yüreğine su serpiyor. Bu kişi kim dersiniz? Asla inanamayacaksınız.

Selim! Evet Selim! Selim ölmemiş ve herkesten gizli Çukur'u ve kardeşlerini korumaya çalışıyor. Daha sezonun ilk bölümünün finalinde bir anda bütün çarklar tersine dönmeye başlıyor.

Selim seni gördüğümüze o kadar çok sevindik ki. Bu dizinin senin gibi yaralı bir filozofa ihtiyacı var!

İyice beynimizin yandığı ve aklımızda deli sorularla uykumuzu kaçıran bölümden sonra anlaşılıyor ki bu sezon boyunca kim öldü, kim yaşıyor bunları izleyeceğiz.

Fragmanları hatırlarsanız Yamaç yanına Vartolu'yu da alıp 3. bir kişiyle Çukur'u tekrar kurtarmak için harekete geçiyordu. Bu 3. kişiyi Cumali ya da Selim'in oğlu Akın olarak tahmin etmiştik.

Ama Selim'i gördükten sonra her an herkes olabilir bu 3. kişi diyoruz ve merakla bekliyoruz. Belli ki bu sezon çok heyecanlı olacak ve hepimizi ekrana kitleyecek.

''Sen Çukur'dan çıkabilirsin ama Çukur senden çıkmayacak!" diyelim ve dün gece ilk bölümün rekor kırdığını söyleyelim hemen!

Total'de 8, Ab'de 10 civarı reyting alarak her iki grupta da 1. oldu.

Dün gece sosyal medyada en çok konuşulan kişilerden biri Cumali idi...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Alkışlar Necip Memili'ye...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bir de Gazapizm çalsa tadından yenmez...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Selim'siz bir şampiyonluk düşünülemezdi zaten!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Şimdiden tebrikler...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Ziraat Bankası'ndan Ortak Konut Kredisi: Gerçekten 10 Bin Lira Taksitle Ev Almak Mümkün mü?
Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödül İlk Kez Kazanıldı!
YORUMLAR
18.09.2018

Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizilerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Cumali'yi canlandıran arkadaş için diyecek kelime yok tüm ön yargılarımı kırdı geçti. Müthiş oyuncu

18.09.2018

yarım yamalak izleyebildim zaten geçen sezonda tam izleyemedim ama 2. sezon güzel olacak gibi.Karakuzuların başı çeto piskopat gibi olucam derken kırık gibi olmuş.Tuhaf olmuş ya.Adam kötü diye gıcık olalım istiyorlar ama vartolide kötüydü ama sevildi.İlla kötü karaktere gıcık mı olalım.

19.09.2018

dizi iyi guzel de, turk toplumu icin faydasindan ziyade zarari oldugunu dusunuyorum. sokak mafyaciligini harika super cool biseymis gibi anlatan dizi. ayrica bizim toplumumuzda ne kadar basi bos genc var bide bunu dusunun.

20.09.2018

senin cocugun surekli sagliksiz seyler yemek istiyor diye sen de ona sagliksiz seyler versen, iyice sagligini bozsan, obez yapsan cocugunu, senin icin de diyebilirler mi adamin sucu ne diye?

TÜM YORUMLARI OKU (14)