Çocukken En Sevdiğin Çizgi Filmi Tahmin Ediyoruz!

Herkesin küçükken sevdiği bir çizgi film vardır. Biz de o çizgi filmi tahmin etmeye çalışacağız. Bakalım bulabilecek miyiz? 

Hadi testi çöz ve öğren! 

Pembe Panter

Verdiğin cevaplara göre senin çocukken sevdiğin çizgi film Pembe Panter! Kurnaz ve yaramaz bir karakterimiz var. Sen de bu huylarını çok seviyorsun belli.

Şeker Kız Candy

Verdiğin cevaplara göre senin çocukken sevdiğin çizgi film Şeker Kız Candy! Candy hayata biraz kötü başlayan bir karakter. Yetimhaneye bırakılması ve daha sonra zengin bir aileye verilmesi, ailenin kızıyla olan ilişkileri vs anlatılıyor. Onun iyi kalbi belki de seni çeken noktadır.

Cedric

Verdiğin cevaplara göre senin çocukken sevdiğin çizgi film Cedric! Ergenliğe girmeye hazırlanan küçük bir çocuğun arkadaşları ve ailesiyle olan ilişkisi anlatılır. O dönemlerde belki de kendini görüyordun Cedric'de kim bilir.

Şirinler

Verdiğin cevaplara göre senin çocukken sevdiğin çizgi film Şirinler! Bu çizgi filmi sevmeyen çocuk yoktur herhalde. Şirinler köyünde şirin baba himayesinde maviş maviş karakterler. Hepsi de birbirinden güzel ve iyi. E tabii bu kadar iyiliğin yanında kötülük de olmazsa olmaz! Gargamel... Ah ne sinir olurduk ona.

Scooby Doo

Verdiğin cevaplara göre senin çocukken sevdiğin çizgi film Scooby Doo! Karakterimiz bir köpek. Scooby ve arkadaşlarının maceralarını anlatan bu çizgi film senin sevdiğin çizgi filmlerden biri. Onları komik, eğlenceli buluyordun ve hiç sıkılmıyordun.

Temel Reis

Verdiğin cevaplara göre senin çocukken sevdiğin çizgi film Temel Reis! Safinazla olan aşkları ve ıspanakla birden güçlü bir insana dönüşmesi bizi kendisine çekmişti. Eminiz ki ıspanak güçlendiriyor diye çoğu kez ıspanak yedik. Ama o günler güzeldi değil mi?

Ninja Kaplumbağalar

Verdiğin cevaplara göre senin çocukken sevdiğin çizgi film Ninja Kaplumbağalar! 4 kaplumbağa ve karşılarında her zaman kötü insanlar... Kötülüklere karşı cesurca savaşmaları seni çeken nokta olmuş. Okul bitse de gidip izlesem diye hep düşünmüşsün. :)

Taş Devri

Verdiğin cevaplara göre senin çocukken sevdiğin çizgi film Taş Devri! Onların hayatlarına ne kadar da taş devrinde yaşasalar da hep bi' özenmişizdir. Evlerini, kıyafetlerini ve yaşam tarzlarını çok seviyordun.

Powerpuff Girls

Verdiğin cevaplara göre senin çocukken sevdiğin çizgi film Powerpuff Girls! Kötülerin düşmanı bu üç tatlışı kim sevmez ki? Sen de onlara hayrandın.

Winnie the Pooh

Verdiğin cevaplara göre senin çocukken sevdiğin çizgi film Winnie the Pooh! Her izlediğimiz de canımız nasıl da bal çekerdi. Hele hele konuşması yok mu. Hayatımıza girdiği için kendisine teşekkür ediyoruz. :)

Maske

Verdiğin cevaplara göre senin çocukken sevdiğin çizgi film Maske! İtiraf edelim birazcık korkuyorduk. Çocukların zaten maskelere ya da palyaçolara karşı bir korkusu vardı hep. Sen korkuyordun biraz ama yine de severek izliyordun.

Simpsonlar

Verdiğin cevaplara göre senin çocukken sevdiğin çizgi film Simpsonlar! Çok eski bir seri olmasına rağmen izlenmeye devam ediyor. Ve sen de zamanında keyifle izledin.

Popüler İçerikler

Survivor'dan Elenen Bozok Şok İddialarda Bulunduğu Nagihan Hakkında "Şakşakçı" Dedi!
Kardeşlerim'in Başrolüydü... Burak Deniz'in Yeni Dizisindeki Partnerinin 15 Yaş Küçük Olması Tepki Çekti!
Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz'le Hüngür Hüngür Ağladığı Sahneyi Açıkladı!
YORUMLAR
21.07.2018

73 YAŞINDAKİ DEDEM TESTİ ÇÖZDÜ CEDRİC ÇIKTI BU KİM AMUĞAGYM DİYOR

21.07.2018

xDDDD komiksin haaaa

07.07.2018

sitedeki cinsiyet ve yaş dağılımını öğrenmek için oluştrulmuş bir balon sadece

8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat gerçekten cok güzel

TÜM YORUMLARI OKU (62)