Çocuğunun Velayetini Almak İçin Katılmıştı: 17 Yaşındayken Tecavüze Uğradığı Ortaya Çıktı

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Programa katılan Birgül Memiş, eski eşinin 4 yaşındaki oğlunu alıkoyduğunu iddia etmişti. Bugün canlı yayında Müge Anlı'nın yaptığı açıklamalar izleyenleri hayrete düşürdü. Aktarılan bilgilere göre, yayına katılan Birgül Memiş, 17 yaşında tecavüze uğramış. Tecavüz edenlerin ise akrabaları olduğu ortaya çıktı. 

Programa katılan Birgül Memiş, evli olduğu sırada başka birine aşık olduğunu ve çocuğunun evlilik dışı olduğunu iddia etmişti. Yapılan DNA testine göre, Memiş'in 4 yaşındaki oğlu Görkem'in, ilk eşi Faruk Aydın'dan olmadığı ortaya çıktı.

Faruk Aydın ise DNA testinin sonucunu öğrenince stüdyoda Birgül Memiş'e saldırdı. Daha sonra yayına yeniden katılan Aydın, 'O an öfkeme hakim olamadım. Çocuğuma bakış açım değişmedi' ifadelerini kullandı.

Bu zamana kadar çocuğun kendisinden olduğunu sanıyordu.

Müge Anlı'ya katılan Birgül Memiş, yayına katılırken çocuğunun ilk eşi Faruk Aydın'dan oğlunun velayetini almak için çıkmıştı. Gelen iddialara göre, Memiş, bir inşaat işçisiyle beraber olmuş ve çocuk ondan olmuştu. Faruk Aydın ise 4 yaşındaki Görkem'in kendisinden olduğunu zannediyordu. 

Oğlunun kendisinden olmadığını öğrendiğini anlatırken ise, 'Bundan bir ay önce bana mesaj attı çocuğun benden olmadığını söyledi. Benim haberim yoktu böyle bir şey olduğundan. Haberim olsa boşardım' ifadelerini kullandı.

"Benden olmazsa da çocuğa bakmaya devam etmek istiyorum."

Faruk Aydın yaptığı açıklamada, 'Hiçbir erkek böyle bir durumda evliyken başka biriyle beraber olan kadınla devam etmez. Çocuk benden Birgül yalan söylüyor. DNA testi yaptırmak istiyorum' diyerek çocuğun kendisinden olmasa bile bakmaya devam etmek istediğini vurguladı ve 'Bu zamana kadar baktım bakmaya da devam edeceğim. Ne olursa olsun çocuğu da vermem' dedi.

"Oğlumun çocuğu bile olmasa ben o çocuğu öpüp başıma koydum. Ona bakacağım."

Faruk Aydın'ın annesi Songül Aydın ise Birgül Memiş bebek henüz 2 aylıkken terk edip gittikten sonra çocuğa bakmaya devam ettiğini söyledi. 2 yıldır küçük çocuğa baktığını belirten Songül Aydın, 'Oğlumun çocuğu bile olmasa ben o çocuğu öpüp başıma koydum. Ona bakacağım.' dedi.

Fakat bugünkü canlı yayın sırasında farklı bir durum yaşandı. Birgül Memiş'in geçmişinde yaşadığı tecavüz olayı Müge Anlı tarafından aktarıldı.

Program sırasında Memiş'in mazisinde yaşadığı bir durumu açıklayan Müge Anlı, Birgül'ün 17 yaşındayken tecavüze uğradığını ve bunu yapanın da akrabası olduğunu öğrendiklerini ifade etti. Durumu canlı yayın sırasında aktaran Anlı, 'Birgül'e kızdığınızın farkındayım ama Birgül'ün de çok farklı bir hayatı var. Çok açıklayarak söyleyemiyoruz ama Birgül zamanında bir akrabasının tecavüzüne uğramış. Bunu ailesi kabul etmiyor. Birgül'ün yalan söylediğini düşünüyor ve sahip çıkmıyor. Birgül o zaman 17 yaşında ve Birgül'ü aile kabul etmiyor dışlıyorlar. Sonra bir erkek kardeşi de benzer bir olaya maruz kalıyor. O çocuğun da hayatı kayıyor. Ben iki kardeşi tanıdım iki kardeşi de yitik' ifadelerini kullandı.

"Bana susmamı söylediler bende işe gider gibi evden kaçtım."

Yapılan açıklamalardan sonra yayın sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Birgül, tüm ailesinin tecavüz eden akrabasından yana olduğunu belirtti. Annesinden bile dayak yediğini ve bu yüzden evden kaçarak Faruk'la evlendiğini belirten Birgül, 'Belli olunmayacak gibi değildi. Her yerim yara içerisindeydi. Annem dahil aynısını yaptı. Ailede hiç kimse de inanmadı, hepsi akrabadan yana oldular. Bana susmamı söylediler ben de işe gider gibi evden kaçtım. Sonra da severek evlenmedim Faruk'la da. Aslında niyetim Faruk'la da evli kalmak değildi. Ama Faruk ailesine yalan çıkmasın diye bu kadar uzadı. Faruk bu kadar uzatacağını söylemedi' diyerek bu konunun konuşulmasını istemediğini belirtti.

"Onun akli dengesi yerinde değil. Kardeşiyle birlik yapıp plan kuruyorlar."

Yayına bağlanan Birgül'ün babası Mustafa Bey ise Birgül'ün yaşadığı bu durumdan haberdar olmadıklarını belirterek iddiaları reddetti. Mustafa Bey, 'Ben her zaman yanındayım. Çocuğun hasta olduğunda bile ben arabayla hastaneye getiriyordum. Böyle bir şey varsa benden niye gizledin annenden neden gizledin?' ifadelerini kullanırken Müge Anlı'nın 'Siz Birgül'ün uğradığı istismardan haberli miydiniz?' sorusuna ise 'Hayır haberim yok. Onun akli dengesi yerinde değil. Kardeşiyle birlik yapıp plan kuruyorlar' cevabını verdi.

"Birgül'ün üstüne kapıyı kilitlediği, belini kırdığı doğrudur"

Canlı yayına bağlanan Birgül Memiş'in annesi Nedime Hanım, 'Birgül'ün cinsel istismara uğradığını sonradan öğrendim. Faruk'un her söylediği yalan. Birgül'ün üstüne kapıyı kilitlediği, belini kırdığı doğrudur. Birgül ne söylüyorsa doğrudur' diyerek Birgül'ün tecavüze uğradığını doğruladı.

Popüler İçerikler

Bayramda Maziye Dalan Kullanıcılar Anne ve Babalarının Haset Ettiren Tanışma Hikayelerini Anlattı!
Söylediklerinde Linç Edilebilecekleri Fikirlerini Çekinmeden Paylaşan Twitter Kullanıcıları
AK Partili Mücahit Birinci’den Şebnem Bursalı’ya Sert Tepki: “Partiden Defolup Gitsin”
YORUMLAR

Ne diye bu kadar şerefsiz piç kurusu var bu dünyada?

07.12.2018

Kız çocuğunun biri tecavüze uğramış, büyümüş şiddet görmüş. Bir başka erkek çocuğu tecavüze uğramış. En azından böyle iddialar var. Milletin derdi çocuk kimden? Rızası ile birlikte oldularsa çocuk kiminse kimin size ne? Kimse kadın ve çocuk hayatını nasıl idame ettirecek derdinde değik. İyi ki %90'ı müslüman bir ülkedeyiz. Olmasak ne olacakmış ?

07.12.2018

Dün burada yine haber edildi bu kadın fakat insanların kızdığı nokta çocugunun babası mı değil mi gibi hassas bir durum açıklanıyor saçma sapan sırıtıyor videoda.İnsanların tepkisi bende dahil;pek saglıklı ruh hali olmayan bu kadına cocugun verilmesidir.yoksa kim kimle nerede ne zaman çokta mühim değil bence.

06.12.2018

Şu faruk denen herifi kadından ve çocuğundan uzak tutun allah aşkına ya , babası olmadığı çocuğu gene de bırakmam diyor kafası uçmuş . Tipe bak zaten böyle bir adama çocuk emanet edilmez , kız çok çok hata yapmış izledim programdan ama pişmanım diyor ağlıyor . Zaten adamın kıza saldırmasından belli ne bok olduğu , sen KİMSİN canlı yayında bir bayana el kaldırıyorsun lan sığır ?? Yarın öbür gün bu kız hayatını düzene soktuğunda adamın ona zarar vermeyeceğinin garantisi yok artık

06.12.2018

sen bilmem kaç yıl cocugum dıye bak öle sende ayrılamazsın

TÜM YORUMLARI OKU (26)