Bize Aşkını Anlat, Sana Mesaj Atıp Atmaman Gerektiğini Söyleyelim

Mesaj mı atmak istiyorsun? Testi çözmeden olmaz.

Kesinlikle mesaj atma!

Sen zaten ömründen ömür vermişsin, yetmez mi? Biraz o koşsun peşinden. Tamam aşkta gurur vardır, senin gurur fazla gelmiş sanki. Senin yerinde olsam biraz rahat bırakırım. Dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır. Hem dışarıda kimse mi yok? Seni beğenen ve seninle görüşmeye can atan birçok kişi var. Neden onlara şans vermiyorsun? Ne buluyorsun onda, anlamıyoruz. Neyse, yine bizden söylemesi, mesaj atmamalısın. Sonunda yine kaybeden sen olacaksın gibi duruyor. Sanki onu geçen gün başkasıyla görmüşler. Bizden söylemesi...

Sabreden derviş, muradına ermiş!

Seninle mutlu hayatı olacak ama kendini rahat bırakmıyor. Bence mutlu olunacak türden bir sevgin var. O da seni arada düşünüyor, biraz daha zamana ihtiyacın var. Bekle, ondan sinyali alınca koşarsın! Diyorsun ki 'Bekledikçe bileylenen yürek!' beklemekte herkes için fayda var. Senin farkında olan biri için çok fazla can atıyormuş gibi gözükmen onun kaçmasına sebep olabilir. Bir kez daha düşün ve beklemenin en doğrusu olduğunu sen de anla. Dediğimiz gibi sabreden derviş, muradına ermiş! Sizin de mutluluğunuza çok az kaldı.

Bırak o mesaj atsın!

Ne istiyorsun, seni sevmesini mi? Bırak seni fark etsin. Kendini göster tabii ama cool ol. Eminim önünde sonunda mesaj atacaktır. Hem geçen gün bakıştınız, hepimiz gördük! Bekle ve gör. Az bir zaman kaldı sana yazmasına. 'Bana bakıyor mu?' diye can atmayı bırak. Zaten kendisi ortama girince ortamı radarından geçiriyor. Radarına takılmışsın, yeşil sinyaller veriyorsun. Bırak o sinyallerden seni bulsun. Cool olmakta fayda var. Böyle tipler için kaçan kovalanır modu işliyor. Severler bunlar anacım, illa kaçacak ben peşinden koşayım. Böyle daha değerli olacaksın gözünde. Seni sordurmuş geçen diye duyduk? Sen bekle güzel insan sen bekle...

Hadi ne duruyorsun? Mesaj at hemen!

Senden mesaj beklediğine eminiz! Bence adım atmanın tam zamanı. Senden epey hoşlanıyor, sen de bunu hissettin. Buluşma ayarlamaya çalış. En kötü 'Naber?' yazarsın, kimseye bir zararı dokunmaz. Hadi git ve hayatının aşkının kollarına koş! Resmen kalbinin yarısını bulmuşsun. Biraz çekiniyor gibi en başlarda fakat flört dönemine girmişsiniz bile. Flört dönemini uzun tut. Tatlı tatlı mesajlaş, bunu seviyor belli ki. Hem o habire sana mesaj atmasın, yeterince senin için uğraşıyor, daha ne istiyorsun? Onu kahve içmeye çağırmaktan daha öte ne olabilir ki? Ya da ona bir akşam yemek hazırla ve kalbine giden yolun yemek borusundan geçmesini sağla. Hadi şimdi 'Selam' yazmanın tam zamanı, o da senden mesaj gelince mutlu oluyor.

Popüler İçerikler

Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Evren Sesini Duymuş: Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen, Diziye Manifest Yaparak Girmiş!
Konuşanlar'ın Hasan Can'ı Evinde Kaza Geçirdi: Acil Ameliyata Alındı!
YORUMLAR
07.06.2018

"Düşünmüyor", "seni sevmiyorum der", "aldattı" dedim, "ne duruyorsun mesaj at, senden mesaj bekliyor, flörtleşiyorsunuz" diye sonuç çıkardın onedio. Kafan güzelmiş.

07.06.2018

her insan aldatır ne ya gerçekten böyle düşünen var mı

07.06.2018

Sabreden derviş, muradına ermiş! sonra da çatlayıp ölmüş. :((

TÜM YORUMLARI OKU (9)