Bir Zamanlar Tüm Ülkeyi İkiye Bölmeyi Başarmış ve Hepimizin İllaki Birinin Tarafını Tuttuğumuz 15 Şey

Gerek yakın geçmişte gerekse de hatırlayamayacağımız kadar uzakta olan birçok şey birbirimizle kavga ettirecek kadar bile bizleri ikiye bölmüştü. İşte bir zamanlar tüm ülkeyi ikiye bölmeyi başarmış ve hepimizin illaki birisinin tarafını tuttuğumuz 15 şey. :)

1. Deniz Seki-Bayhan

Popstar dönemindeki açıklamarla şarkıcı Bayhan'ın yılmaz savunucuları üzerinden yıllar geçmesine rağmen o olayları hatırlıyorlardı ve Deniz Seki'nin cezaevine girmesiyle birlikte eski söylemler ve tartışmalar tekrar gün yüzüne çıkmıştı.

2. Leyla-Necla(Yaprak Dökümü)

Hangisi haklıydı, hangisi haksızdı diye izlendiği yıllar yetmemiş gibi sonrasında da tartışılmaya devam etti, Leyla'yı savunanlar olduğu kadar Necla'yı savunanlar da vardı ve bu kavga sonsuza kadar devam edecek gibi. :)

3. Ceza-Sagopa

Bu kavganın sadece rap dünyası içinde kalmış olması beklenirdi, lakin ikisinin de o kadar fanatik hayranları vardı ki ister istemez hepimiz az ya da çok birisinin tarafgirliğini yapmıştık...

4. Pokemon-Digimon

Hangisi diğerinin çakması diye, özellikle bir dönemin çocukları arasında oldukça konuşulan iki çizgi filmdi. Göz var yani, en azından benzerlik var. :)

5. Zaga-Beyaz Show

Okan mı daha komik Beyaz mı soruları arasında yıllarca programlarını yaptılar ve programları bitene kadar kimin daha iyi olduğu çözülemedi. İkisini birden beğenmeyenler de oldukça fazlaydı.

6. Adidas Superstar-Converse

Hepimizin bir tanesini tercih etmek durumundaydık. Seçilen ayakkabıya göre de diğeri kötülenirdi. :)

7. Barcelona-Real Madrid

Tamam, bir Türk derbisi kadar olmasa da 'El Clasico' deyince geçtiğimiz yıllardan bu yana akan sular durur. Özellikle sosyal medyada yapılan tartışmalar bir ayrı güzeldir...

8. Edward-Jacob

Şimdi pek tartışma olmasa da, özellikle yayınlandığı dönem öylesine kavgalara sebep olmuştu ki, muhabbetinin çıktığı yerden koşarak uzaklaşmak gerekiyordu. :)

9. Kenan Birkan-Ramiz Karaeski

Bitti ama hangisinin haklı olduğu hala çözülemedi. Kenan mı Ramiz mi? Ramiz'i çok seviyorduk ama Kenan daha haklı gibi sanki...

10. Küçük Onur-Küçük İbo

Küçük Onur mu Küçük İbo mu? Küçük Onur'un sesi çok güzel olsa da Küçük İbo'nun dizisi kadar tutmayınca tartışmalar hiç bitmemişti.

11. Kenan İmirzalıoğlu-Kıvanç Tatlıtuğ

'Esmer mi yoksa sarışın mı?' tartışması hala bitmedi ama bu tartışmaların öncüsü ikisiydi. Hala iki tarafın hayranları diğer tarafın üstünlüğünü kabul etmiyor...

12. Pes-Fifa

Yıllardır özellikle kafelerde ve gruplar arasında yapılan bir tartışma olan 'Pes mi yoksa Fifa mı?' tartışması, son yıllarda ağır olarak Fifa'nın üstünlüğüne geçse de Pes taraftarları inatla ilk aşklarını terk etmiyorlar.

13. Iphone-Samsung

Ne kadar geçerse geçsin, bir gün ikisinden farklı telefon markası bile kullansak eminiz ki bu tartışma hala devam edecek. :)

14. Her genç erkeğin hayallerini yıkan ikili. :)

Pek de fazla açıklamaya gerek yok. Diğerlerinden farklı olarak o dönemde erkekleri bir fotoğrafla birbirleriyle kavga ettirirdi... :)

15. Gülben Ergen-Seren Serengil

Son dönemde tekrar gün yüzüne çıkmış ve sosyal medyayı 'Serenciler' ve 'Gülbenciler' olarak adeta ikiye ayırmış bu kavga bitmeyeceği gibi, fanatikleri de birbirleriyle olan kavgalarını sonlandırmayacak gibiler. :)

Popüler İçerikler

Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
Kripto İntiharı mı? Bitcoin’deki Büyük Düşüş Sonrası Bunalıma Girdiği İddia Edilen Doktor İntihar Etti
Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
YORUMLAR
05.06.2018

Ah küçükken yaptığımız bloom-stella tartışmaları hsjsjsjsjkske

05.06.2018

hem lana hem winx sanırım kendimi buldum 😂😂

05.06.2018

e hani Hürrem vs. Mahidevran ikilisi

Aaaaa Hepsi grubunu unuttunuz mu? +BEN GÜLÇİNİM SEN CEMRESİN -HAYIIRR GÜLÇİN BENİM SEN CEMRESİN :d

TÜM YORUMLARI OKU (19)