Bebek Zannettiler Kist Çıktı: Genç Kadının Karnındaki 26 Kiloluk Kist Doktorları Bile Şaşırttı!

Kelly Favell'nin göbeğini gören herkes onu hamile sanıyor!

Yaptığı gebelik testlerinden negatif sonuç alan Kelly'nin göbeğinin şişmesi bir türlü durmamış ve en sonunda doktora gitmeye karar vermiş. Ultrason çekilince Kelly'nin göbeğinde 7 tane bebek ağırlığında over kisti olduğu tespit edilmiş. 28 yaşındaki genç kadın 5 saat süren bir operasyonla kistini aldırmış.

"Yürümek, merdiven çıkmak ve araba sürmek gibi basit eylemler bile benim için bir kabustu, kistten kurtulunca resmen hayata geri döndüm."

2014 yılından beri kilo almaya başlayan Kelly, 'Her zaman balık etli biriydim ama son yıllarda sadece göbeğim şişiyordu. Spor yapan ve sağlıklı beslenen biriydim o yüzden neden sürekli kilo aldığımı bir türlü anlayamadım. Erkek arkadaşımla 10 yıldan beri birlikteyiz. Başta hamile kaldığımı düşünmüştük ama yaptığımız bütün testler negatif çıktı' diyor.

"Göbeğimi gören herkes beni 9 aylık hamile sanıyordu."

'Tanımadığım insanlar bile doğuma ne kadar zaman kaldığını soruyordu. Hamile olmadığımı sadece şişman olduğumu söylemekten artık utanıyordum. Hiçbir kıyafetin içine sığamıyordum. Ben de mecburen gebe kıyafetleri alıyordum. Doktorum bile gebelik testi sonuçlarının negatif çıkmasına inanamıyordu.'

"Ultrason sonucumu gören doktor şaşkınlık içinde ekrana bakakaldı ve tek çözümün ameliyat olduğunu söyledi."

'Doktorlar bu kistin tam olarak ne olduğu ve ne kadar büyük olduğunu söyleyemediler. Ameliyata girdiğimde kimse içimden böyle bir şeyin çıkacağını bilmiyordu. Ameliyat 5 saat sürdü ve içimden 26 kiloluk bir kist çıkardılar.'

"28 yaşındayım ve çocuk doğurmamama rağmen karnım çatlaklarla doldu."

Karnında 30 santimetrelik yara izi kalan Kelly, 'Ameliyattan sonra resmen hayata döndüm. Acı çekmeden yürüyebilmeyi bile özlemişim' dedi.

Popüler İçerikler

Son Sahnesiyle Yüreklerimizi Ağzımıza Getiren Kızılcık Şerbeti Pinko'dan Sürpriz Paylaşım
Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
YORUMLAR
30.11.2018

peki kadın kist 26 kiloya ulaşıncaya kadar aklın neredeydi?

29.11.2018

"28 yaşındayım ve çocuk doğurmamama rağmen karnım çatlaklarla doldu." benimde öyle, bunun çocukla bir alakası yok ki, benimki kilodan :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ