Aynı İşi Yapmalarına Rağmen Kızların Daha Az Ödeme Almasına Çocukların Tepkisi

Finansforbundet tarafından gerçekleştirilen sosyal deneyde çocuklar ücret eşitsizliğine tepki veriyorlar. Her ne kadar kabul etmekte zorlansak da istatistiklere göre aynı işi yapan kadın ve erkekler farklı ücretler alıyorlar.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
ODTÜ'lü Profesörün Canlı Yayında 'Torpil' İsyanı: "Çocuk Sınavı Kazanıyor, Almıyorlar"
Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
YORUMLAR

Türk çocukları çok merak ediyorum. Annelerimiz ''erkek çocuklarını'' poh pohlayıp yetiştirdikleri için,erkek çocukların hiç biri karşı çıkmaz bu duruma, daha da acı olan şey, bu benim hakkım diye dolanır etrafta. Yapmayın. Birlikte başaralım...

08.03.2018

böyle konuşunca sanki çoğunluk olan kesim sizin fikirlerinize sahip taraf gibi gözüküyor peki ya ''delikanlı gerçek adam gibi erkek'' diye yanıp tutuşan ve çoğunluğu oluşturan kadınlar nolacak

09.03.2018

kadın - erkek farkının biyolojik bir olay haricinde bir şey olmadığını öğrenmek/öğretmek gerekir. gelecek bizim elimizde. ne ekersen onu biçersin.

09.03.2018

https://youtu.be/QcDrE5YvqTs ortam cahil dolu onedio editörleri dahil şu videoyu izleyin de birşeyler ögrenin

09.03.2018

Malesef iş hayatına bir gram dahi atılmamış insanlar ücret eşitsizliği gibi bir saçmalığa inanır. Şu videoyu izlemeden bile akıl edebileceğin binlerce şey var. Mesela basit olarak o işe karşı olan kabiliyetleri ve çalışma saatleri, verim gibi durumlar var ki zaten senin attığın videoda da söz edilen nokta bu zaten. Bu feministliğin artık suyu çıktı. İş feminaziliğe döndü.

TÜM YORUMLARI OKU (11)